Šinteri zlostavljali psa u Sremskoj Mitrovici (VIDEO)

Prolaznica zabeležila bezobzirnost prema lutalici

14.11.2013.
16:55
VOYO logo

Društvene mreže preplavio je snimak na kojem se vide zaposleni u Zoohigijeni Sremske Mitrovice kako zlostavljaju psa sa ulice. Naime, pošto su uhvatili psa, ubacili su ga u kavez poput džaka, a sve je to mobilnim telefonom zabeležila slučajna prolaznica, piše 24sata.

- Sve se odigralo jutros oko deset sati kod zgrade Opštine u Sremskoj Mitrovici. Slučajno sam naišla na par šintera koji su uhvatili nemoćnog zlatnog retrivera, koji je ležao na travi. Odmah pored njih je bio kombi “Zoohigijene” - navodi devojka koja je načinila snimak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ona kaže da je i pre dolaska šintera napušteni pas mahao repom mazio se sa prolaznicima. Pas je dobio sedativ, a na snimku se vidi šinter kako ga, kako bi demonstrirao silu ljudima koji ga snimaju, baca u kavez.

Kako na društvenim mrežama navode, u zgradi Opštine je bio u toku sastanak radne grupe koja za zadatak ima da reši pitanje napuštenih pasa i mačaka u ovom gradu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lokalni mediji su prethodnih dana izveštavali o načinu ponašanja zaposlenih u Zoohigijeni u Sremskoj Mitrovici, jer su dobili niz pritužbi na njihov rad.

Snimak koji je preplavio društvene mreže, je dokaz tog bahatog ponašanja, a još uvek nije poznato da li će radnici biti privedeni zbog zlostavljanja životinje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube-nocookie.com/embed/HKMfWadQb3w

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo