Sestre pronađene na Karaburmi, u oproštajnom pismu tražile da ih sahrane pored roditelja

Pisale o besmislenosti života

24.10.2013.
18:47
VOYO logo

Sestre Ljiljana P. (54) i Branislava P. (45), koje su sinoć pronađene mrtve u bazenu na naduvavanje u svom stanu na Karaburmi, u kom su se još početkom oktobra otrovale i presekle vene, ostavile su za sobom 20 kutija bensedina i oproštajno pismo, saznaje Blic.

Prema saznanjima "Blica", u oproštajnom pismu koje je policija pronašla pored bazena punog vode, u kom su zatečena njihova beživotna tela u poodmakloj fazi raspadanja, Ljiljana i Branislava pisale su o besmislenosti života, velikoj ljubavi prema roditeljima i navele da žele da budu sahranjene pored njih, i to u istom grobu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U pismu se pominje i njihova sestra iz Smedereva, za koju su izrazile želju da organizuje njihovu sahranu, a do koje policija trenutno pokušava da dođe.

Ljiljana i Branislava važile su u komšiluku za ljubazne, nerazdvojne i povučene. Svoje komšije šokirale su načinom samoubistva, iako su već dva puta pokušale da se otruju lekovima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stan u kom su živele pripadao je njihovim roditeljima koji su preminuli, a za koje su, kako se ispostavilo, bile patološki vezane.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo