Rakovica: Vozač poginuo u lančanom sudaru

Beba i dvoje ljudi povređeno ispred tunela Straževica

18.11.2013.
12:38
VOYO logo

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila danas na obilaznici oko Beograda ispred tunela Straževica u Rakovici jedna osoba je poginula, a dve su povređene, a u zdravstvenu ustanovu prevezena je i jedna desetomesečna beba, rečeno je Tanjugu u Informativnoj službi MUP-a.

Nesreća se dogodila oko 9.20 časova na mestu koje se nalazi oko 500 metara ispred tunela Straževica, odnosno na izlazu iz tunela ka magistrali, a u njoj su učestvovala tri putnička vozila i tegljač “Beograd puta”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najpre su se direktno sudarili putničko vozilo “opel astra” i tegljač, oba vozila beogradskih tablica.

Na licu mesta preminuo je vozač “opel astre”, a povređeni su vozač i suvozač iz teretnog vozila i prevezeni u Urgentni centar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na tegljač, koji se iskrenuo od siline udarca, naleteo je “sitroen sara”, borskih registarskih tablica, a iz toga vozila je jedna 10-mesečna beba prevezena u zdravstvenu ustanovu.

Potom je naletelo i treće vozilo marke “tojota”, beogradskih tablica, ali u njemu nije bilo povređenih osoba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trenutno je kompletna obustava saobraćaja na celoj toj deonici u oba smera, a uviđaj je u toku, istakli su u Informativnoj službi MUP-a.

Kako je izjavila Tanjugu portparol Hitne pomoći Nada Macura, lekari su pokušali da reanimiraju na licu mesta teško povređenu mušku osobu staru oko 20 godina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema njenim rečima, muškarac star oko 36 godina je zadobio istezanje vrata i povredu ramena, dok je muškarac star 55 godina zadobio povredu leđnog dela kičme i oni su prevezeni u Urgentni centar.

Brave
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
Samit
default_cta
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Barbapapa
default_cta
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo