Psi lutalice tamane ovce

Takovski kraj pod uzbunom

22.5.2013.
11:42
VOYO logo

Psi lutalice u takovskom kraju zaklali su za dva dana 15 ovaca u selima Pranjani i Ločevci i tako pričinili ogromnu materijalnu štetu.

Prvo su Nenadu Stojanoviću iz Ločevaca zaklali 12 odraslih jagnjadi spremnih za prodaju, što predstavlja najveću štetu koju su psi lutalice pričinili jednom domaćinstvu, rečeno je agenciji Beta u komunalnim inspekcijama u Gornjem Milanovcu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvo su Nenadu Stojanoviću iz Ločevaca zaklali 12 odraslih jagnjadi spremnih za prodaju, što predstavlja najveću šteta koju su psi lutalice pričinili jednom domaćinstvu.

Ne smeju na “napasnike” zbog zakonskih posledica

Gligoriju Glišiću iz Pranjana, na padinama Suvobora, juče su uništili stado od 11 ovaca kada su zaklali dve ovce, pocepali tri koje su se ojagnjile i oštetili šestoro jagnjadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Glišić je za agenciju Beta rekao da on živi od poljoprivrede i da nema novca da nadoknadi štetu, jer su u pitanju jagnjad koja bi za dve godine stigla za reprodukciju.

- Ovce su bile zatvorene, ali su psi upali u obor. Najveći problem je što su pocepali ovce koje su imale šestoro jagnjadi koja sada ne mogu da sisaju - kaže Glišić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pojedini stočari zagovaraju hajke za uništavanje pasa lutalica, ali strahuju od zakonskih posledica

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo