Popisuje se Miškovićeva imovina?

Moguće zamrzavanje imovine, slična zabrana nikada pre nije sprovedena

29.12.2012.
6:20
VOYO logo

Protiv Miroslava Miškovića pokrenuta je finansijska istraga kako bi se popisala njegova imovina u slučaju zahteva sudu da bude privremeno oduzeta, piše Danas.

Prema izvorima Danasa Tužilaštvo za organizovani kriminal naložilo je Jedinici za finansijske istrage MUP Srbije da prikupi podatke o Miškovićevoj imovini. Ovu informaciju nisu negirali niti potvrdili u tužilaštvu, ali ni u Ministarstvu unutrašnjih poslova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ukoliko protiv Miškovića bude podignuta optužnica zbog tekuće istrage o malverzacijama sa putarskim preduzećima, Tužilaštvo za organizovani kriminal može da zatraži od suda da Miškoviću ili članovima njegove porodice privremeno zabrani da raspolaže imovinom.

Ovakvi sporovi dosad su se vodili u procesima protiv fudbalera Dragana Džajića, ali i biznismena Bogoljuba i Sretena Karića, mada do sudske odluke o zabrani raspolaganja nikada nije došlo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U tužilaštvu za organizovani kriminal u petak su ispitana tri svedoka u istrazi protiv Miroslava Miškovića i još 9 osumnjičenih za malverzacije u putarskim preduzećima.

Branilac Miroslava Miškovića, advokat Zdenko Tomanović, je demantovao da je njegov klijent Miroslav Mišković nudio novac da bude pušten iz pritvora da se brani sa slobode.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo