Poginuo najbliži saradnik Luke Bojovića

Saobraćajna nesreća kod Kotora

30.9.2013.
21:52
VOYO logo

U saobraćajnoj nesreći kod Kotora danas je poginuo vođa jednog od kriminalnih klanova u Baru Luka Đurović (34), dok je njegova sugrađanka M.M. (18) teže povređena, javljaju Novosti.

Đurović se u evidenciji crnogorske policije vodi kao vođa najjačeg barskog kriminalnog klana i smatra se jednim od saradnika vođe zemunskog klana Luke Bojovića, koji je uhapšen u Španiji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nesreća se dogodila kada je Đurović, koji je vozio automobil marke "porše", na izlasku iz tunela Vrmac kod Kotora za vreme preticanja izgubio kontrolu nad vozilom i sleteo u jarak pored puta.

Đurović je preminuo na putu za kotorsku bolnicu, dok je M.M. teško povređena i lekari se bore za njen život.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Đurović se u policijskom dokumentu o proceni opasnosti od organizovanog kriminala u Crnoj Gori navodi kao vođa najjačeg kriminalnog klana u Baru.

Polovinom juna ove godine policija je sprečila njegovu likvidaciju u Baru, kada je uhapsila Nikšićanina Veselina Pantovića, koji je nameravao da ga usmrti velikom količinom eksploziva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U tom dokumentu se navodi da u Baru stalno "operiše" šest kriminalnih grupa, koje se bave raznim nelegalnim poslovima - švercom droge, zelenašenjem, reketiranjem i pranjem para, te da Đurovićev klan drži primat.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
Cijena strasti
default_cta
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
Obiteljske tajne
default_cta
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
Gajin svet
default_cta
VOYO logo