Pijani vozač kasno sinoć džipom ubio dva pešaka na trotoaru

Vozač uhapšen

31.12.2013.
13:39
VOYO logo

Vozač džipa Milorad M. (60) uhapšen je nakon što je usmrtio dva pešaka sinoć oko 22.20 sati u Užičkoj ulici na Dedinju. Nakon uviđaja u Užičkoj ulici na Dedinju, piše Blic.

Kako nezvanično saznajemo, pešaci su hodali trotoarom kada je na njih naleteo džip, a policija je utvrdila da je vozač imao više od 1,2 promila alkohola u krvi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Srdić Danilo i Krstić Ivana preminuli su sinoć od povreda zadobijenih u nesreći. Lekari Hitne pomoći su pokušali da im pomognu i prevezli su ih u Urgentni centar na odeljenje reanimacije, ali su oni, nažalost, podlegli povredama.

- Dve osobe, koje su kao pešaci bile teško povređene sinoć u saobraćajnom udesu u Užičkoj ulici u Beogradu, su preminule - izjavila je jutros Tanjugu PR Urgentnog centra Aleksandra Berić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dve osobe, obe pešaci, bile su dovezene u Urgentni centar bez ikakvih znakova života, rekla je Berićeva.

Dve ekipe Hitne pomoći su u Užičkoj kod broja 56 na ivičnjaku zatekli muškarca od oko 35 godina i 30-godišnju ženu sa teškim povredama, bez svesti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Treća lekarska ekipa upućena je u 23.15 sati na istu adresu i u Urgentni centar je prevezen i muškarac od oko 40 godina sa tupim povredama glave, nosa i desne noge, navode u Hitnoj pomoći.

Prema rečima portparolke Hitne pomoći Nade Macure lekarske ekipe beogradske Hitne pomoć su na Dedinju kasno sinoć zatekle više vozila među kojima je jedan džip i za sada nije potpuno jasno da li su dvoje teško i jedno lice lakše povređeno u saobraćajnoj nesreći u svojstvu pešaka ili su ispali iz vozila prilikom sudara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Foto: Ilustracija

Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo