Ognjanovići demantuju Trifunovića: Skupili dovoljno za operaciju, ne i za lečenje

Završeno višesatno saslušanje roditelja preminule devojčice Tijane Ognjanović

14.11.2013.
19:40
VOYO logo

Nešto pre 17 sati u zgradi SUP-a u Bulevaru despota Stefana u Beogradu završeno je višesatno saslušanje roditelja preminule devojčice Tijane Ognjanović o sudbini 2.580.000 evra prikupljenih za lečenje njihove ćerke, piše "Blic".

Kako "Blic" nezvanično saznaje, Ognjanovići su policajcima razjasnili nekoliko detalja o prikupljenom novcu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Novac prebacili na račun Tijanine majke po savetu banke"

Pre puta u Hjuston, 14. aprila, sa Tijaninog računa preneto je oko 1.260.000 evra na račun njene majke Jelene Ognjanović.

Nebojša i Jelena Ognjanović su danas, kako "Blic" nezvanično saznaje, policajcima objasnili da je to urađeno po savetu banke kako bi u Sjedinjenim Državama lakše plaćali račune za postoperativni tok koji, na žalost, nije usledio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ognjanovići odgovorili na tvrdnju Sergeja Trifunovića

Druga nedoumica o kojoj su Ognjanovići juče razgovarali s policajcima tiče se tvrdnje glumca Sergeja Trifunovića, izrečene 12. novembra u emsiji "Bulevar" na TV B92.

Trifunović je izjavio da je, kada je shvatio da je za Tijaninu operaciju prikupljeno više novca nego što je potrebno, telefonom pozvao Nebojšu Ognjanovića i zamolio ga da deo novca prebaci za operaciju bolesne devojčice Ljubice Adamić. Ognjanović mu je tada, navodno, rekao da to ne može da uradi jer je račun namenski i da novac ne može da se koristi u druge svrhe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ognjanovići su juče, saznaje nezvanično "Blic", objasnili da su nastavili da prikupljaju novac i nakon što su dobili dovoljno za Tijaninu operaciju, jer je planirani postoperativni tok trebalo da bude izuzetno skup. Prema njihovim procenama, radilo se o oko ukupno 3 miliona dolara.

Kako je juče u Palati Srbije izjavio premijer Ivica Dačić, policija će nastaviti da ispituje ovaj slučaj do kraja i utvrdiće da li je bilo "bilo kakvih manipulacija i malverzacija".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo