Naša konobarica dobila četiri godine zatvora u Dubaiju zbog veštačke marihuane

I to zbog malo više od pola grama

21.10.2013.
11:35
VOYO logo

Dajana M. (26) koja u Dubaiju radi kao konobarica i tvrdi da je iz Srbije, osuđena je na četiri godine zatvora jer je kod nje pronađeno samo 0,58 grama spajsa, poznatog kao veštačka marihuana koja je zabranjena u Emiratima, piše Blic.

Ona je nedavno uhapšena, kada je kod nje pronađena kesica spajsa koji predstavlja mešavinu biljaka koje zajedno proizvode efekat kao kanabis, pa je zovu i veštačka marihuna, i legalno se prodaje skoro svuda u Evropi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dajana je prvobitno bila oslobođena, ali je na žalbu tužilaštva viši sud u Dubajiu preinačio presudu na kaznu od četiri godine zatvora.

Misteriozna devojka tvrdi da je državljanka Srbije, i pismom se obratila našem predstavništvu u Emiratima, ali, kako saznajemo, nije pronađena u evidenciji srpskih državljana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Od nadležnih u Emiratima srpski predstavnici su tražili njene podatke, pa će se još jednom proveriti kada stignu kopije njenih dokumenta. Zanimljivo je da je u dopisu koji je poslala predstavništvu Srbije izričito tražila da se ne obaveste njeni roditelji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo