Mladog fudbalera izgurali sa autoputa, izvukli iz auta i prebili metalnom šipkom

Sve zbog jednog pogrešnog signala rukom?

26.6.2013.
19:06
VOYO logo

Kada je krenuo na trening u nedelju Slavko Lukić, doskorašnji fudbaler Smedereva, napadnut je na autoputu u svom autu.

- Kod pumpe u Malom Požarevcu krenuo sam da obilazim kamion. Dok sam ga obilazio video sam u retrovizoru „pežo“ koji obilazi sve redom i ide za mnom. Moj automobil baš nešto i ne vuče na uzbrdici, pa su mi se oni „zalepili“ za branik. Kada sam pretekao kamion i vratio se u sporiju traku, podigao sam ruku u znak izvinjenja. Da li su oni to pogrešno razumeli tek tada je počeo košmar – priča Lukić objašnjavajući za Blic kako su počele njegove nevolje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

„Pežo“ je prvo išao uporedo s njim, da bi onda počeo da ga gura sa puta.

- Bilo je kao na filmu… Izgrebali su mi tu stranu automobila, a kada su me priljubili uz bankinu video sam da im je namera da me izguraju s puta. Ja levo, oni levo, ja desno, oni desno… To je potrajalo do naplatne rampe u Vrčinu. Tu sam zaustavio auto, a onda sam video da su i oni stali. Prvo je jedan pritrčao i pokušao da me izvuče kroz prozor kola. U međuvremenu je drugi ušao kroz suvozačka vrata i počeo da me udara – prepričava mladi fudbaler u neverici šta mu se dogodilo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kada su ga izvukli iz automobila, nastavili su da ga da tuku, da bi potom jedna od njih otrčao i iz gepeka izvadio šipku, kojom je nesrećnog momka udarao po leđima i stomaku.

- Kada su me najzad pustili, seli su u auto i otišli. Pozvao sam hitnu pomoć i policiju, kojoj sam dao broj tablica. Čujem da su ih uhvatili, inspektor mi je rekao da zna ko su, da je jedan iz Leštana, šta je dalje bilo ne znam – kaže Lukić koji je završio na Urgentnom centru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo