Mladiću potrebno 18.500 dinara za lek, a porodica nema ni toliko

Humani ljudi mogu pomoći na račun u Komercijalnoj banci na ime Milan Mustafić i broj računa 205-9011005211306-98

29.9.2013.
20:38
VOYO logo

Milanu Mustafiću (22) život zavisi od leka „isonijazid“, koji se naručuje iz inostranstva i košta 18.500 dinara, ali on i njegovi roditelji nemaju novca da ga kupe, objavio je Kurir. Nesrećni mladić boluje od tuberkuloze i neophodno je da svakog dana pije ovaj lek. Međutim, poslednju tabletu popio je još juče, a nema novca da naruči novo pakovanje, zbog čega mu je život u opasnosti. Milanova majka Divna je očajna i moli za pomoć kako bi sakupila novac za sinovljev lek.

- Molim vas, pomozite mi nekako. Ne znam šta da radim, mom detetu je mnogo loše bez tog leka. Prošle noći je imao strašno gušenje, ustao je da pije vodu, a ja sam čula da je nešto lupilo, skočila sam prestravljena i našla sam ga kako leži pored stolice i krklja. Tresao se i zamalo se nije ugušio. Odsekla sam se živa. Ako hitno ne nabavimo novac za taj lek, sigurno će mu biti još gore. Pokušaću da ga vodim u inostranstvo, da mu tamo nađemo neko rešenje, zato molim sve dobre ljude da pomognu Milanu i meni - priča majka bolesnog momka Divna Memišević.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ona kaže da je Milan oduvek bio zdrav i da do pre tri godine nije nikad primio ni injekciju, a onda je odjednom počeo da kašlje, imao visoku temperaturu i osećao slabost. U maju ove godine lekari su mu ustanovili tuberkulozu i vodu u plućima. Milan se veoma loše oseća, a još gore mu je što njegova siromašna porodica nema uslova za komforniji život, dobru ishranu i sve ono što je bolesnom dečku neophodno.

- Rekli su nam da mora mnogo bolje da se hrani i da boravi u toploj i suvoj sobi, bez vlage, ali mi baš živimo skromno i teško nam je da mu to obezbedimo. Zato za pomoć moram da se obratim vama i vašim dobrim čitaocima - kaže Divna Memišević.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Foto: Kurir

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo