Mitrovićev sin jurio 100 na sat kroz crveno preko pešačkog prelaza?

Očevici tvrde da stradala devojka nije imala šanse da ga izbegne

20.7.2013.
13:30
VOYO logo

Aleksandar Mitrović (20), sin vlasnika Pinka Željka Mitrovića, pregazio je preksinoć oko 23.30 Andreu Bojanić (17) na pešačkom prelazu u Ustaničkoj ulici u Beogradu. Od zadobijenih povreda Andrea je izdahnula na licu mesta, a vozaču je, posle saslušanja u policiji, određeno zadržavanje do 48 sati.

Očevici tragedije kažu da je devojka prelazila ulicu na pešačkom prelazu, a prema saznanjima Kurira, Mitrović je prošao kroz crveno svetlo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

- BMW se iznenada pojavio, jednostavno se sjurio niz Ustaničku ulicu! Mislim da je išao oko 100 kilometara na sat, iako je u toj ulici ograničenje 40 kilometra na sat. Devojka nije imala nikakve šanse da ga izbegne - kaže očevidac.

Nakon udarca Aleksandar se nije zaustavio, već je, ne smanjujući brzinu, produžio ka Dušanovcu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

- Aleksandar je vozio još kilometar i tek onda se zaustavio. Prema našim saznanjima, odmah je pozvao oca i ispričao šta se desilo, a tek dva i po sata posle nesreće došao je u beogradsku policiju u prisustvu advokata i oca Željka, koji je u četvrtak oko 22.30 doputovao iz Londona. Videlo se da je dečko izbezumljen i u šoku. Nije bio bahat i sarađivao je s policajcima. Odmah mu je urađen alko-test, kojim je utvrđeno da mladić nije bio pijan. Urađena mu je i analiza krvi i utvrđeno je da nije bio ni pod dejstvom narkotika - kaže kazao je Kurirov izvor iz istrage. Preti mu maksimalno 12 godina robije

Svi prikupljeni dokazi ukazuju na to da je Mitrović prošao kroz crveno svetlo na semaforu!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

- Njemu se na teret stavlja teško delo protiv bezbednosti saobraćaja sa smrtnom posledicom, a za to je zaprećena kazna od dve do 12 godina robije - kaže naš izvor iz Tužilaštva. Mladog vozača bi danas trebalo da sasluša sudija.

- Ukoliko snimci s kamera i veštačenje pokažu da je na semaforu bilo zeleno svetlo, delo koje se Aleksandru stavlja na teret biće prekvalifikovano - potvrđuje Kurirov izvor iz Tužilaštva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo