Kragujevac: Probudio se iz kome maturant napadnut bejzbol palicom

I dalje u teškom stanju

20.5.2013.
16:33
VOYO logo

Maturant Politehničke škole iz Kragujevca Stefan J., koga je krajem marta bejzbol palicom napao Darko R., probudio se iz kome i lekari očekuju dalja poboljšanja njegovog zdravstvenog stanja, rečeno je danas Tanjugu u kragujevačkom Kliničkom centru.

- Zdravstveno stanje Stefana J. je još teško, zbog prirode povreda glave i predstoji mu dug oporavak, a lekari očekuju poboljšanja - rekla je portparolka Kliničkog centra Vanja Đorđević.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stefan J. je napadnut 28. marta i bio je sve vreme u komi do pre desetak dana kada se probudio, posle čega je iz Centra za anesteziju i reanimaciju prebačen na odeljenje intenzivne nege Centra za neohirurgiju.

Više javno tužilaštvo u Kragujevcu je krajem aprila podiglo optužnicu protiv Darka R. za pokušaj ubistva, a protiv Nikole Š. za pomaganje u pokušaju ubistva. Obojica su u pritvoru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stefana J. je u kafiću "Tabasko" oko devet sati izjutra bejzbol palicom više puta udaraio Darko R., dok je Nikola Š. stajao sa strane ne dozvoljavajući ikome da pomogne nesrećenom mladiću.

Napadači su potom pobegli, ali su posle nekoliko dana skrivanja, uhapšeni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na saslušanju Darko R. je priznao krivično delo zbog kojeg je uhapšen, rekavši da mu je žao Stefana i sebe, dok je Nikola Š. izjavio da se ne seća šta se tog 28. marta dešavalo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo