Jovanka Broz boluje od raka kože koji može da se leči

Nekadašnja prva dama se sve češće smeje

30.8.2013.
11:13
VOYO logo

Jovanki Broz (89) biopsijom je potvrđen rak kože, ali je dobra vest da ona ima blaži oblik ove vrste tumora, koji uz odgovarajući tretman može da se kontroliše i obuzda njegovo širenje, pišu Naše Novine, a prenosi Press.

Nalazi biopsije potvrdili su sumnje lekara Urgentnog centra da su rane koje su se pojavile na telu Titove udovice posledice nelečenog tumora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Konzilijum lekara u kom će glavnu reč imati plastični hirurzi odlučiće da li će nekadašnja prva dama morati da se operiše zbog ove bolesti.

- Rezultati biopsije, odnosno uzorak obolele kože, koji je uzet radi postavljana precizne dijagnoze, potvrdili su da ona ima tumor. Očigledno je to da se on širio od mladeža, ali je dobro što se radi o tipu koji nije toliko opasan i agresivan i s kojim se može živeti. Sad je neophodno das plastični hirurzi odluče da li će ona morati da se operiše, ili će se lečenje zasnivati na zračenju - rekli su u Urgentnom centru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jovanka dobro reaguje na terapije koje je dobila, pre svega zbog bakterije pseudomonas, otkrivene na ranama na koži. Generalno, Jovankino zdravstveno stanje je bolje od pre nedelju dana kada je u teškom stanju dovezena u bolnicu. Normalno jede, a sve češće se smeje!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo