Jedan igrač tuče, drugi pretučen

Incidenti su se dogodilo u Kaću i Zemunu

24.9.2013.
12:35
VOYO logo

Dok je u Kaću rukometaš Napretka Nikola Stojković udario je navijača domaćina, a u Zemunu je pretučen igrač Crvene zvezde Goran Ćorović, prenosi "B92".

Incident u Kaću se dogodio kada je jedan od igrača gostujuće ekipe pao, najverovatnije posle udarca koji je dobio iz publike.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Igrač Stojković je iznerviran onim što se desilo prišao tribinama i u lice pesnicom udario starijeg navijača domaće ekipe, koji je jaknom zamahivao prema njegovom povređenom saigraču.

Ovaj incident nije želeo da za ""B92 prokomentariše direktor Jugovića Dragan Vrgović. Sa druge strane, niko ni iz kruševačkog kluba nije bio spreman na komentar jer, po njihovom objašnjenju, Upravni odbor još nije zasedao, pa nema zvaničnog komentara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za sada postoji samo izjava trenera Napretka Dejana Vukelića, koji je i sam mnogo puta gostovao kao igrač u Kaću i, kako kaže nikada nije imao problema.

Zanimljivo je da je u zapisnik posle meča uneto da ni jedna od ekipa nije imala progovor. Jugović je pobedio 23:19.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Drugi nemili događaj zabeležen je u Beogradu, tačnije Zemunu. Prvotimac Crvene zvezde Gordan Ćorović treći je rukometaš "crveno-belih "nad kojim su se huligani iživljavali.

Incident se dogodio na autobuskoj stanici u blizini hale Pinki. Prethodno su problema imali Stefan Ćirić i Vojislav Brajović

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako saznaje "Sport", deo slobodnog dana Ćorović je iskoristio da ode na proslavu kod kumova. Po povratku kući, na autobuskoj stanici kod hale Pinki u Zemunu, pretuklo ga je nekoliko momaka.

Ćorović nije hteo da ide u policiju i kod lekara, već je trpeo bolove i čak se pojavio na treningu Zvezde u ponedeljak prepodne. Čim ga je ugledao u podlivima, trener Peruničić ga je poslao kući po zdravstvenu uz naredbu da slučaj prijavi policiji i ode na pregled u Klinički centar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mladi prvotimac Crvene zvezde koji na dvojnu registraciju igra i za Obilić, tek je napunio 19 godina.

Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo