Izvinjenje SNS-a zbog odbornika piromana

Konačno priznali grešku u odabiru kadrova

31.12.2012.
19:17
VOYO logo

U saopštenju SNS-a je upućeno izvinjenje građanima Vranja, što su, kako kažu, za odbornika kandidovali čoveka sklonog izvršenju krivičnih dela.

Iz Srpske napredne stranke navode da će izboru lokalnih funkcionera centrala stranke u narednom periodu posvetiti neuporedivo veću pažnju, javio je Tanjug.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

SNS je saopštila da daje podršku svim državnim organima u obavljanju poslova iz njihove nadležnosti i demantovala navode predsednika okružnog odbora te stranke u Vranju Dragana Nikolića da će SNS tužiti medije koji su "preneli da je naprednjak palio automobile po Vranju".

Iz sedišta stranke u Beogradu navode da je "predsednik Okružnog odbora SNS iz Vranja Dragan Nikolić samoinicijativno izašao u javnost sa ishitrenom izjavom da će ta stranka tužiti sve medije koji su preneli da je 'naprednjak palio automobile po Vranju'".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nikolić je u izjavi novinarima rekao da je akcija policije i žandarmerije u kojoj su u Vranju uhapšena osmorica, među kojima i bivši odbornik SNS Miloš Mladenović, zbog sumnje da su palili automobile i objekte u tom gradu i ugrožavali javni red i mir "dobro osmišljena i režirana farsa" i najavio tužbe protiv medija koji su o toj akciji tendenciozno izveštavali.

U saopštenju SNS je istaknuto da stranka ne smatra da je akcija hapšenja od pre tri dana velika sramota i blamaža za sve službe koje su u njoj učestvovale, već da je sramota što je takvog čoveka imala na odborničkoj listi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

- Naprednjaci daju podršku svim državnim organima u obavljanju poslova iz njihove nadležnosti i pozivamo medije da uvek slobodno i u skladu sa novinarskim kodeksom informišu građane Srbije - istaknuto je u saopštenju.

Pripadnici Žandarmerije i Kriminalističke policije, u saradnji s pripadnicima Policijske uprave u Vranju, u petak su uhapsili osam osoba osumnjičenih da su u poslednje dve godine zapalili dvadesetak putničkih automobila, više ugostiteljskih objekata, pozorište "Bora Stanković" u Vranju i da su u više navrata ugrožavali javni red i mir.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Protiv osam uhapšenih istražni sudija Osnovnog suda u Vranju juče je odredio pritvor u trajanju do osam dana, potvrdio je portparol Osnovnog suda Srboljub Milosavljević.

On je rekao da je istražni sudija Osnovnog suda u Vranju Stojil Stanković pritvor odredio Milošu Mladenoviću zvanom Žaba (25), Milošu Anđelkoviću zvanom Anđel (25) , Velimiru Vukoslavoviću (24), Milošu Cvetkoviću zvanom Banjurac (23), Božidaru Stojanoviću zvanom Boža Karadnik (26), Dejanu Nikoliću zvanom Kantar (33), Milošu Popoviću zvanom Patman (23) i Savi Stankoviću.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo