Imao dve karte, a gurao i grebao kontrolorku BusPlus-a

Napad na liniji 95

Nepoznati muškarac fizički je napao kontrolorku BusPlus-a K.S. u autobusu na liniji 95, u blizini stajališta Jovana Avakumovića, saopšteno je iz tog preduzeća.

Napad na kontrolorku, kako se navodi, dogodio se oko 18 sati, a putnik je najpre odgurnuo kontrolorku više puta povredivši joj rame, a potom je i izgrebao po rukama.

Muškarac je kod sebe imao dve nepersonalizovane karte za prevoz, za koje je pri kontroli utvrđeno da nisu očitane. Putnik je odbio da ustupi dokumenta kako bi mu bila ispisana doplatna karta ili opomena, nakon čega ga je kontrolorka zamolila da napusti vozilo – navodi se u saopštenju, prenosi Tanjug.

Kako se ističe, odbivši da izađe iz autobusa, muškarac je uz uvrede uhvatio K.S. za ramena, odgurnuo je više puta, pri čemu je kontrolorka zadobila povredu ramena i ogrebotine po rukama.

Na mesto događaja ubrzo je stigla i policija koja je privela napadača, a K.S. je prevezena u Urgentni centar na pregled, dodaje se u saopštenju.

Iz ovog preduzeća podsećaju da je od početka godine zabeleženo više od 20 napada na kontrolore od čega je pet napada na kontrolorke BusPlus-a.

Povratak na Net.hr