Identifikovan ubica devojke na Adi

Radi se o mladiću iz Novog Sada

15.5.2013.
10:13
VOYO logo

Beogradska policija identifikovala je mladića koji je u nedelju uveče pucao u kafiću “Džast vanila” na Adi Ciganliji i usmrtio Tamaru Radulović (29).

Prema saznanjima Blica, radi se o mladiću iz Novog Sada, za kojim je sinoć raspisana potraga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

- To veče su se u kafiću sukobila četvorica mladića iz Novog Sada. Dvojica su bila pozvana na proslavu koju je povodom rođenja deteta organizovao brat ubijene devojke Nikola Jovšić. Druga dvojica došla su kasnije, i između njih je odmah došlo do sukoba koji je datirao od ranije - kaže za Blic izvor iz beogradske policije.

Sukob dve grupe mladića, inače, datira od momenta kada je jedan od njih bio brutalno pretučen u Novom Sadu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

- Izbila je svađa, i jedan mladić je tada izvadio oružje i zapucao u pravcu mladića koji je ranije bio pretučen u Novom Sadu. Ispalio je dva hica, ali ga nije pogodio. Na nesreću, jedan metak je pogodio devojku koja je sa ostalim gostima sedela u separeu. Sa teškim povredama stomaka, ona je odmah prevezena u Urgentni centar, ali je ubrzo preminula – navodi isti izvor.

U policiji kažu da niko od prisutnih, pa ni domaćin slavlja, uprkos tragediji, nije želeo da otkrije ko je pucao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

- Jovšić, koji ima podebeo dosije i koji je bio osuđivan zbog razbojništva, nije želeo da otkrije imena sukobljenih mladića. On je odmah priveden i određeno mu je zadržavanje, ali je uporno ćutao. Čak ni mladić koji je ranije bio pretučen u Novom Sadu, i zbog koga je na Adi i izbio sukob, nije policiji želeo da otrije ime osobe koja je pucala - kažu u policiji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo