Glušac: Ubila muža nasilnika da on ne bi celu porodicu

Nije mogla više da trpi zlostavljanje

4.6.2013.
20:35
VOYO logo

Vesna Jeremić (45) iz Glušaca kod Bogatića u nedelju po podne ubila je supruga Dragana (49) u dvorištu porodične kuće, nakon što se mesecima nasilnički ponašao, pio i pretio da će pobiti i nju i dvojicu njihovih sinova.

Smrtonosni hitac u grudi Vesna je Draganu ispalila iz lovačkog karabina, preuređenog i skraćenog od puške iz Drugog svetskog rata koju je, kako Blic saznaje, njen suprug ilegalno posedovao. Policiji je ubistvo prijavio njihov sin.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

- Vesna je sa sestrom uređivala piliće iza kuće kad je između nje i supruga izbila svađa. Dragan je odranije poznat kao nasilnik, sklon alkoholu, a pio je i u nedelju. S obzirom na to da je jednom prilikom pokazao Vesni gde drži oružje, ona je otišla po karabin i pucala u njega. Samo jedan metak. Sukobu dvoje supružnika prisustvovala je Vesnina sestra - kaže za Blic dobro obavešten izvor. Vesna se, kako ovaj list navodi, na ispitivanjima branila ćutanjem. Komšije Vesnu opisuju kako vrednu i poštenu ženu, ne propuštajući da napomenu kako ju je muž godinama zlostavljao. - U nedelju ujutro je tu, u obližnjoj prodavnici, kupio litar rakije i sve popio za nekoliko sati. I ranije je tukao i zlostavljao Vesnu, pretio da će pobiti sinove i nju. Jednom je na nju nasrnuo nožem da je zakolje... Komšija je uspeo da je spase. Bio je Dragan nezgodan kad popije. Niko nije mogao da utiče na njega. A deca su im vredna i poštena, izrasli su u dobre ljude, ali nisu mogli da obuzdaju nasilnog oca - priča komšinica Milena Zablećanski.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo