"Eskort damama" i do 1300 evra za veče

Novosađanke preko interneta apliciraju za radno mesto prostitutke

18.12.2012.
12:04
VOYO logo

Vrstom usluga, koju mnogi nazivaju "elitnom prostitucijom", devojke za noć mogu da zarade od 200 do 1.300 evra.

Sve više Novosađanki na sajtovima otvoreno nudi usluge poslovne pratnje, prilažući fotografije, detalje o sebi i kraće biografije. Prema rečima direktora nevladine organizacije "Sigurna pozicija" Dejana Nestorovića, u Novom Sadu se oko 20 devojaka i 10 muškaraca bavi poslovnom pratnjom. On dodaje da ko jednom uđe u lanac prostitucije, teško da će izaći iz toga, jer devojke često završavaju kao belo roblje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedna od devojaka koja se bavi poslovnom pratnjom, ima 25 godina i fakultetski je obrazovana, kaže za Blic da nije mogla da se zaposli, pa je pristala na uslove agencije.

U ovom poslu je godinu dana i kaže da klijenti plaćaju makrou od 200 do 300 evra za noć provedenu sa njom. U cenu je uračunato zabavljanje gosta dok traje večera ili poslovni sastanak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

- Moj zadatak je da budem pristojna i zabavna. Nakon večere, ukoliko klijent želi, odlazimo u hotel, ili privatan stan. Klijent unapred zna koliko treba da plati za seksualne usluge, obično kada se sve sabere, noć sa mnom košta oko 1.000 evra - priznaje ona.

Na internetu postoji nekoliko sajtova koji nude devojke za poslovnu pratnju. Izložene su fotografije i cene usluga, a klijentu jedino preostaje da pošalje mejl i ostavi broj telefona, agencija posle obavlja svoj deo posla.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo