Dinastija razvrata naišla na crnu ovcu

Seksualne avanture severnokorejskih vladara

20.12.2012.
20:18
VOYO logo

Nakon dede koji je pre šezdeset godina osnovao današnju Severnu Koreju i bio poznat po vanbračnim aferama, zatim oca, koji je zaradio reputaciju dekadentnog naslednika, navodno imajući četu (doslovno, ne samo po broju) ljubavnica i izmenivši nekoliko supruga, Kim Jong-un, trenutni vladar zemlje, zasad ima prilično konvencionalan ljubavni život. Međutim, on i dalje privlači pažnju medija. Ovih je dana tako odjeknula vest da je njegova supruga, 23-godišnja Ri Sol Ju, trudna. Na komemoraciji Kim Jong-unovog pokojnog oca, uz mladog vladara zatvorene azijske zemlje Ju se pojavila sa povelikim stomakom.

Kim Jong-un, tajanstven je baš poput te zemlje, pa je vest o "Kimovoj drugarici Sol Ju" bila iznenađenje. Ne možemo sa sigurnošću ni da tvrdimo koliko on ima godina, iako je opšteprihvaćen podatak da je 29-godišnjak. Detalji o njegovoj vezi s Ju nisu poznati, tek se nagađa da su se venčali pre tri godine. Govorka se i da je rodila 2010. godine, ali nije poznato šta je s detetom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kim Jong-unov otac, s druge strane, poprilično je trošio mnogo vremena na buran društveni život. Pričalo se i da je bio teški alkoholičar. Imao je jednu službenu suprugu i tri "službene" ljubavnice. Oženio je po očevom nalogu kćerku jednog vojnika. Prva ljubavnica bila je poznata glumica, koja je u doba afere bila udata i imala dete. Ona nikad nije priznata kao supruga i završila je u Moskvi, gde je umrla 2002, navodno nakon dugogodišnjeg problema s alkoholom.

Sledeća je bila majka Kim Jong-una, plesačica rođena u Japanu, Korejka po nacionalnosti koja je umrla od raka 2004. godine. Četvrta žena u njegovom životu bila je dugogodišnja sekretarica koja je nakon smrti treće ljubavnice preuzela sve dužnosti "prve dame". Uprkos činjenici da je uvek bio u braku, Kim je bio veliki ljubitelj žena, pa su mu tako podređeni funkcionari navodno privodili lepotice iz cele zemlje nadajući se boljim položajima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osnivač dinastije Kim il Sung, deda Kim Jong-una, imao je dve supruge. Prva je poznata kao gerilka, majka Kim Jong-ila, koja je umrla pri porodu, ali je bilo i glasina da je streljana. Njen sin joj je, nakon što je došao na vlast, gradio spomenike i otvarao ustanove, većinom u njenom rodnom mestu. Druga supruga Kim il Sunga postala je aktivna u političkom životu, a ne zna se koja je njena sudbina. Prema nekim izvorima još je živa, a neki tvrde da je poginula u Pekingu u saobraćajnoj nesreći. Kao i sin, uprkos brakovima, Sung je bio poznat po brojnim ljubavnicama i tajnim vezama sa ženama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo