Dačić sa brucošima na Megatrendu, “državne” studente zaobišao

Ima neka tajna veza

1.10.2013.
14:40
VOYO logo

Premijer Srbije Ivica Dačić prisustvovao je danas prijemu brucoša na "Megatrend" univerzitetu u Beogradu i poručio im da je njegov cilj, i cilj cele države, da im obezbedi posao kada završe fakultet, piše 24 sata.

Postoji li neka tajna veza Ivice Dačića, i SPS uopšte, i Miće Jovanovića? Ili je ta veza već u potpunosti javna?, pita novinar ovog lista.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U tekstu se podseća da je prethodni ministar obrazovanja, rekonstruisani Žarko Obradović, bio je predavač na Megatrend univerzitetu. Niko iz trougla Dačić-Jovanović-Obradović nije u tome video sukob interesa.

I sadašnji ministar obrazovanja, Tomislav Jovanović, sa rektorom pomenutog univerziteta deli. čini se, više od istog prezimena: iako su obojica negirali priču, Jovanović (Mića) je navodno direktno odgovoran za to što Jovanović (Tomislav) danas obavlja funkciju ministra prosvete, jer ga je preporučio Ivici Dačiću.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

- Posao, posao, posao. Biću radostan kada svako od vas bude imao radno mesto, to će biti moj cilj i cele vlade, jer od toga zavisi budućnost Srbije - rekao je Dačić i dodao da je nezaposlenost među mladima veća od 50 odsto.

Šteta što to nije ponovio i studentima državnih univerziteta. Kako će oni sada da shvate smisao rekonstruisane vlade?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Foto: Medija centar Beograd

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo