Član zemunskog klana uhapšen zbog ubistva navijača Rada

Ubijeni je Vladimir Lukić, navijač FK Rad

30.10.2013.
18:59
VOYO logo

Slađan Konstantinović, član zemunskog klana i stariji brat još poznatijeg “zemunca” Ninoslava Konstantinovića, uhapšen je zbog sumnje da je u kafeu bar “Penzija” u nedelju uveče ubio Vladimira Lukića, navijača FK Rad, piše Blic.

Konstantinović i Lukić znali su se od ranije i u kafiću su sedeli za istim stolom. Nakon verbalnog sukoba, Lukić je nožem napao Konstantinovića nanevši mu povrede u predelu ruke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon toga, Konstantinović je iz pištolja ispalio jedan metak koji je Lukića pogodio u butinu, nakon čega je ovaj nastavio da ga ubada nožem.

Konstantinović potom ispaljuje još pet metaka u pravcu Lukića od čega ga jedan pogađa u grudni koš, a drugi u bešiku. Od ovih povreda, Lukić je ubrzo i preminuo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Slađan Konstantinović je brat Ninoslava Konsantinovića jedinog pripadnika zemunskog klana čija je sudbina do danas ostala nerasvetljena. Ninoslav je bio visoko rangiran u „zemunskom klanu, ali mu se svaki trag izgubio posle atentata na Zorana Đinđića 12. marta 2003. godine. U međuvremenu je, u odsustvu, pravosnažno osuđen na 35 godina zatvora zbog učešća u ubistvu premijera. Pripadnik zemunskog klana Sretko Kalinić ispričao da je Miloš Simović ubio Ninoslava i njegovo telo zakopao pored auto-puta Beograd-Zagreb. Iako je policija nekoliko puta pretraživala teren, njegovo telo nikad nije nađeno. Slađan Konstatinović je uhapšen u Roterdamu 2003. godine po poternici iz Srbije. U međuvremenu je izručen, odležao je kaznu i izašao na slobodu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo