Autobus sleteo sa puta u blizini Svrljiga - 13 povređenih

Niko nije životno ugrožen

22.5.2013.
13:11
VOYO logo

Autobus Niš ekspresa jutros je sleteo sa puta na putu Niš-Svrljig, a u nesreći je povređeno 13 ljudi, saopšteno je iz Policijske uprave u Nišu, prenosi RTS.

Do nesreće je došlo kada su se sudarili autobus Niš ekspresa koji saobraća na relaciji Niš-Bor, i "golf" niške registracije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nesreća se dogodila nešto posle osam sati na ulazu u Svrljig, a niko od povređenih nije životno ugrožen, navodi se u saopštenju policije.

Troje putnika koji su bili zbrinuti u Domu zdravlja u Svrljigu su pušteni, kao i osam putnika kojima je ukazana pomoć u Niškom kliničkom centru, dok su dve putnice zadržane.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vozač autobusa izgubio kontrolu nad vozilom

Kako RTS nezvanično saznaje, vozač autobusa je izgubio kontrolu, udario u automobil, a zatim nekoliko metara vozio preko zaštitne ograde, da bi se na kraju survao ispod puta.

Vozači su nepovređeni, a saobraćaj nije zaustavljan, jer su i autobus i "golf" van puta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Doktor Hadži Bojan Marjanović iz Urgentnog centra u Nišu je rekao da je jedna putnica zadržana u klinici za neurohirurgiju, dok je druga zadržana u jedinici intenzivnog lečenja zbog povreda slezine i drugih organa.

- I jedna i druga su van životne opasnosti. Predstoji dodatna dijagosnotika i intenzivna terapija, tako da će nakndano moći da se kaže kada će biti puštene kući - rekao je Marjanović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Foto: Screenshot RTS

Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo