Autobus kod Kuršumlije prevrnuo se zbog snega

Četvoro povređenih

27.11.2013.
10:56
VOYO logo

Autobus koji se kretao iz pravca Niša ka Prištini, prevrnuo se jutros oko 3.30 časova kod mesta Novo Selo u blizini Kuršumlije a četiri osobe su povređene, javlja Tanjug a prenosi B92.

Svi povređeni su zbrinuti u prokupačkoj bolnici i van su životne opasnosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Do nezgode je došlo kada je autobus privatnog prevoznika "Aroma turs" na redovnoj liniji Linc (Austrija) - Dragaš, krećući se iz pravca Niša ka Prištini, na oštroj krivini kod Novog Sela, udaljenog oko pet kilometara od Kuršumlije, skliznuo sa kolovoza i prevrnuo se, kažu u PU Prokuplje.

Prema rečima portparola prokupačke bolnice "Dr Aleksa Savić" Jelene Pantović, rano jutros na odeljenje urgentne medicine primeljene su četiri osobe sa težim i lakšim povredama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pacijent R. C. (61) zadobio je povrede u predelu glave i ramena, I. M. (31) oguljotine kože u predelu desne šake i nadlaktice, F. K. (58) zadobila je teške telesne povrede u vidu serijskog preloma rebara i isčašenja ramena, i Đ. D. (69) primljen je bez vidljivih povreda, ali pod stresom", rekla je Pantovićka Tanjugu.

Pantovićka je rekla da su svi povređeni zbrinuti, u stabilnom stanju i van životne opasnosti, da je u toku dalja dijagnostika, a da će povređena žena F. K. najverovatnije biti zadržana do daljeg na odeljenje prokupačke bolnice. Prema njenim rečima, svi povređeni su iz Dragaša, kod Prizrena sa Kosova i Metohije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako se još uvek utvrđuje pravi razlog saobraćajne nezgode, u policiji kažu da se najverovatnije radi o neprilagođenoj brzini uslovima i stanju puta. Vožaču autobusa biće određeno policijsko zadržavanje, a nakon toga on će biti predat tužilaštvu koji će dalje odlučivati o eventualnom pokretanju krivične odgovornosti.

U autobusu je u trenutku nezgode bilo18 putnika i dva vozača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Foto: Ilustracija

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo