Dejan Lovren – zdrav k'o dren!

Tako je završio prvi francuski dan Dinamova dragulja od 8 milijuna eura. 'Ma sve su mu pregledali – od zubiju, od očiju, prepona, mišića, kostiju...

13.1.2010.
13:23
VOYO logo

Specijalni doušnik net.hr-a iz Lyona opisao nam je što se sve događalo tijekom dana koji je za skromnu zagrebačku obitelj Lovren imao povijesno značenje na više načina.

arti-201001120495006Na dan početka novih Dinamovih priprema, talentirani 20-godišnji stoper otišao je na potpisivanje ugovora u jedan od najvećih klubova Europe, tata mu je ostao uplakan na Plesu, a cijeli dan čekale su se vijesti iz Lyona. I nisu stizale.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lovren je potpisao, Lovren nije još potpisao, nije još sigurno hoće li uopće potpisati i slično. Stoga smo nazvali svog doušnika iz Francuske i dobili informaciju iz prve ruke.

"Dobro se sve odvija. Ovo je najveći klub u Francuskoj, mali je oduševljen njima, a i oni njim. Oni danas u 18.45 igraju kup-utakmicu s Metzom i žele potpisati prije početka tog susreta", saznali smo od naše francuske veze.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako je izgledao dan Dejana Lovrena? Nakon odlaska s Plesa nema nikakvih informacija, osim one sa službene stranice Lyona da pregovori još traju.

arti-201001111156006"Ma ne, što se tiče Lyona ne bi trebalo biti problema jer oni zaista jako žele dovesti Lovrena. On je jedan od najboljih igrača po liječničkim testovima koji su ikad dosad rađeni, zdrav je k'o dren. Nikakvih problema nema, ma sve su mu pregledali, od zubiju, od očiju prepona, mišića, kostiju... i sve je savršeno. U Lyon je stigao u utorak u podne, dočekao ga je njihov glavni skaut, kamere, novinari... Odmah su ga odveli u klub, poslije toga u hotel na presvlačenje, pa na ručak. Negdje oko 14 sati su počeli liječnički pregledi", opisuje naš sugovornik i otkriva:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Testovi su trajali cijeli dan, do navečer. Pričao je i s trenerom koji Lovrena vidi na više pozicija i ima u planu da ga polako uvježbava i uvodi u tu vrhunsku momčad. Bio je to ugodan razgovor uz ručak, vrlo brzo su se našli i uspostavili dobar odnos, a sreo je i Miralema Pjanića. Pozdravili su se i ovaj mu je rekao kako će mu pomoći koliko god i gdje god zatreba. Ma velim, prihvatili su ga odlično, danas ujutro treba napraviti još jedan pregled, i to je to", zaključio je 'naše gore list' dodajući još jednom kako je Lyon zaista klub na jednoj svemirskoj razini organiziranosti.

Kolika je točno odšteta koju će dobiti Dinamu, i dalje je nejasno. Cifra se kreće oko 8 milijuna eura, a transfer je zgotovljen, tvrdi naš sugovornik – negdje oko 80 posto.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo