Želim se susresti s papom, a 'ko širi laži – zna se!

Predsjednik SDP-a Zoran Milanović opovrgnuo je glasine o tome da nije dobio poziv za susret s papom u HNK u Zagrebu. 'Dobio sam poziv i vrlo rado ću se odazvati', poručio je Milanović.

1.6.2011.
15:11
VOYO logo

"Niti ja niti nitko od mojih suradnika nikada nije ovu temu komentirao i nikada nije rečeno da ja neću doći na skup u HNK. Duboko poštujem papu, ali duboko prezirem one koji uporno, 24 sata politiziraju njegov dolazak", poručio je predsjednik SDP-a Zoran Milanović.

Na upit koga smatra odgovornim za širenje takvih dezinformacija, Milanović je odgovorio kako je uvjeren da Crkva s tim nema nikakve veze te je dodao: "Tko bi drugi mogao biti odgovoran – zna se!"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dodao je kako je prije nekoliko tjedana primio cirkularni poziv te da će se vrlo rado susresti s papom.

Na novinarski upit o tome što misli o zaključku sjednice Vijeća za nacionalnu sigurnost, koja je održana u ponedjeljak, čelnik najjače oporbene stranke u Hrvatskoj odgovorio je kratko i jasno da o tome "ne misli ništa". Jednako je šturo odgovorio na pitanje o tome može li policija istraživati sama sebe. Njegov je odgovor jednostavno: "Ne može!" Na kraju je rezignirano zaključio kako od te istrage "ne očekuje ništa".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201105310267006 arti-201106010118006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo