Tvornica zabave u centru grada – jer ste vi to tražili!

Mario Kovač, redatelj, glumac, DJ, dobitnik pozamašne cifre na kvizu 1 protiv 100 i novopečeni direktor kazališta Tvornica lutaka otkrio je za net.

1.2.2011.
16:14
VOYO logo

Kazalište Tvornica lutaka nakon šest godina dobilo je svoju stalnu adresu – zagrebačko kino Grič, gdje će ljubitelji lutaka i dasaka koje život znače svakog tjedna moći uživati u zanimljivim kazališnim poslasticama.

Nakon dvogodišnjeg mandata Leona Lučeva, direktorsku funkciju preuzeo je svestrani Mario Kovač, koji zajedno s voditeljicom kazališta Petrom Radin garantira odličnu zabavu u centru grada za stare i mlade.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Matinejom Graška na zrnu kraljevne, jednom od najnagrađivanijih predstava Lijepe naše, u subotu 5. veljače u 11 sati, na adresi nekadašnjeg kina Grič, s radom službeno započinje kazalište Tvornica lutaka. Ulaznice su besplatne, samo ih trebate podići na blagajni kazališta.

''Recept'' Kovača i Radin za potpuni uspjeh vrlo je jednostavan – Sa špice na plac, s placa u kazalište. No, to nije sve! Što vas još čeka na zagrebačkoj adresi Jurišićeva 6, otkrio je za čitatelje net.hr-a veseli duo Kovač – Radin.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Snimio i montirao Franjo Tot

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo