Mourinho za 60 milijuna € kupuje dvojicu gubitnika!

1.7.2010.
17:19
VOYO logo

Jose Mourinho je opasno zapeo za dvojicu engleskih reprezentativaca i dao je nalog čelnim ljudima Reala da poduzmu sve što je u njihovoj moći kako bi ga Steven Gerrard i Ashley Cole dočekali na početku priprema za novu sezonu.

arti-201006160544006Direktor madridskog kluba Jorge Valdano otkrio je medijima kako su, nakon dovođenja Argentinca Angela Di Marije iz Benfice za 25 milijuna eura, u planu još dva pojačanja, a već se duže vrijeme zna za Mourinhovu 'zaljubljenost' u Gerrarda i Colea, kojem je bio trener u Chelseaju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Englezi se u očima portugalskog stručnjaka nisu srozali niti nakon engleskog kraha na Svjetskom prvenstvu u Južnoj Africi. To što je Gerrard bio kapetan momčad koju su u Engleskoj prozvali skupinom gubitnika, a njegov suigrač Cole netom nakon ispadanja sa SP-a gradu i svijetu objavio poruku da 'mrzi Englesku i te jeb*** ljude' nimalo ne zanima bahatog, ali i uspješnog trenera.

Mourinho zna što mu je potrebno u momčadi i želi to imati prije 14. srpnja kada će povesti svoje igrače na pripreme za novu sezonu. Zato je Real već poslao službenu ponudu na Stamford Bridge, u kojoj je iskazao interes za Ashleyja Colea i to pokazao iznosom od 30 milijuna eura za odštetu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Real je uoči SP-a poslao i ponudu za Gerrarda u visini od 25 milijuna eura, ali Liverpool svog kapetan cijeni gotovo 20 milijuna više, no teško će gazde s Anfielda dobiti te novce. Redsi su u financijskoj dubiozi, duguju preko 570 milijuna eura i Real bi s malo poboljšanom prvobitno ponudom mogao slomiti čelnike Liverpoola.

Što se tiče samih nogometaša, Gerrard i Cole vjerojatno ne bi imali ništa protiv transfera u Španjolsku, pogotovo bočni igrač Chelseaja koji se zbog svoje izjave našao na udaru medija i navijača, a na njegovu adresu su već stigle brojne prijetnje smrću.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo