01.02. Numerolog odgovara...

Kad ću se udati i da li zadržati i svoje prezime i dodati suprugovo ili samo uzeti suprugovo?

1.2.2010.
14:08
VOYO logo

Najprije eliminirajte dva nesretna broja iz Vaših podataka, pa se onda udajte.

A, konkretan odgovor na drugo pitanje mogu Vam dati kad mi kažete kako glasi prezime potencijalnog supruga. Načelno, treba u sebi imati sretan broj koji zajedno s Vašim imenom, odnosno prezimenom opet daje sretan broj!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sretan broj 7, u datumu rođenja, je originalan, ozbiljan, dostojanstven, nezavisan i studiozan. Ima snažnu intuiciju i blistavu pronicljivost te jako izraženu individualnost. Iako izvana izgleda smiren, u njemu ključa vulkan. Ima izuzetno moćan um i sposobnost da prodre do nepoznatog. Zna posjedovati telepatske sposobnosti, zainteresiran je za duhovne znanosti i za misterije. Simbol je maštovitosti, kreativnosti i tajanstvenosti.

Broj 10, u prezimenu G. (3+1+2+1+3), je osobito sretan broj koji znači čast i iznimnu uspješnost u ostvarivanju svojih namjera. To je broj znamenitih predvodnika koje cijene i kojima zavide. Osobe s tim brojem znaju dosta priuštiti sebi, ali i nesebično pomagati drugima. Osim ovako pozitivnih zračenja, broj 10 ujedno ima moć poništavanja zn ačajnog dijela zračenja nesretnih brojeva oko sebe. Simbol je uspjeha.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U imenu Marijana nalazi se nesretan broj 16 (4+1+2+1+1+1+5+1) koji zrači opasnostima, nesrećama, brigama, nelojalnošću i nevjernostima te sklonosti padovima, lomovima, problemima sa cirkulacijom, utapljanju i prometnim nesrećama.

U zbroju imena i prezimena je broj 26 koji nije sretan i koji upozorava svog vlasnika da bude vrlo oprezan u izboru intimnih i poslovnih prijatelja i partnera. Za ljude s tim brojem najkorisnije je da isključivo sami vode svoje poslove. Ovaj broj upozorava i na opasnost od pogrešnih ulaganja te na novčane nevolje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Korigirajte ime Marijana u dva imena: Marija (sretan broj 10) i Ana (sretan broj 7) pa ćete u zbroju oba imena i prezimena dobiti sretan broj 27 (10+7+10) koji Vam donosi uspjeh, naročito ako se bavite medicinom, sportom, igrama na sreću ili ako radite u industriji koja proizvodi, prerađuje ili usavršava metale/kovine (od metalurgije i strojogradnje do kompjutora). Ovaj broj Vam donosi također i ugled i poštovanje, posebno ukoliko se bavite intelektualnim radom (književnošću, npr.). Ovo je broj koji ukazuje na lijepu budućnost.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo