Mjesečeve mijene – srpanj

Povlačenje u svoja četiri zida sa potrebom da se životni prostor oplemeni sitnim detaljima, a vrt dovede u stanje koje garantira relaksaciju je tema mladog Mjeseca u Raku.

1.7.2010.
13:44
VOYO logo

Poslije toga nas očekuje pun Mjesec u Vodenjaku donoseći najluđe ideje, snove, vizije i kontakte, uz mnogo neobične mašte, koja će nekim znacima donijeti i strahove od zakulisnih igara ....

SRPANJ 2010.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

MLAD MJESEC U RAKU, 11.07.2010.

Mlad Mjesec u Raku je u svom vladajućem znaku, što govori o osjećajnosti i potrebi zaštite, pa se nemojte začuditi ukoliko vas odjednom počne privlačiti preuređenje doma ili jednostavno potreba da se zatvorite u svoja četiri zida i opustite. Oni povučeniji i zatvoreniji će uz pomoć Mjeseca, uspjeti pokazati svoje osjećaje, ili će se više baviti stvarima vezanima za dom i obitelj. Neki pripadnici zodijaka, Ovnovi, Djevice i Bikovi, mogu imati osjećaj da se oko njih kuju urote. Rakovi i Škorpioni će biti osjetljivi na tuđe potrebe. Ovaj mlad Mjesec je idealan moment za uređenje doma ili vrta. Ne mora se raditi o ničem drastičnom, nego jednostavno, dodavanje sitnica koje će životni prostor učiniti ugodnijim. Kupnja keramičkog servisa bi mogla biti sasvim dovoljna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

PUN MJESEC U VODENJAKU, 26.07.2010. Otkačeni pun Mjesec u Vodenjaku donosi sve moguće otvorene opcije – opustite se i uživajte, a ovo se naročito odnosi na znake Vage, Blizanaca i Vodenjaka. Ideje koje će biti na granici znanstvene fantastike, vrlo neobične, pomalo luckaste, fantazije – kao i neočekivani gosti na večeri, su scenarij ovog punog Mjeseca. Susreti sa ekstravagantnim osobama, kao i čežnja za nekim stranim zemljama, putovanjima ili avanturom upoznavanja nepoznatih i stranih zemalja, može se pojaviti, no biti će kratkotrajnog daha. Bijeg u zemlju mašte može ponekad izgledati kao nepotrebno gubljenje vremena, no iz tog putovanja moguće je da ćete izvući i neke odlične ideje, zaključke ili potencijalne moguće poslove.

Lorin Čerina

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo