Mjesečeve mijene – srpanj

Povlačenje u svoja četiri zida sa potrebom da se životni prostor oplemeni sitnim detaljima, a vrt dovede u stanje koje garantira relaksaciju je tema mladog Mjeseca u Raku.

1.7.2010.
13:44
VOYO logo

Poslije toga nas očekuje pun Mjesec u Vodenjaku donoseći najluđe ideje, snove, vizije i kontakte, uz mnogo neobične mašte, koja će nekim znacima donijeti i strahove od zakulisnih igara ....

SRPANJ 2010.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

MLAD MJESEC U RAKU, 11.07.2010.

Mlad Mjesec u Raku je u svom vladajućem znaku, što govori o osjećajnosti i potrebi zaštite, pa se nemojte začuditi ukoliko vas odjednom počne privlačiti preuređenje doma ili jednostavno potreba da se zatvorite u svoja četiri zida i opustite. Oni povučeniji i zatvoreniji će uz pomoć Mjeseca, uspjeti pokazati svoje osjećaje, ili će se više baviti stvarima vezanima za dom i obitelj. Neki pripadnici zodijaka, Ovnovi, Djevice i Bikovi, mogu imati osjećaj da se oko njih kuju urote. Rakovi i Škorpioni će biti osjetljivi na tuđe potrebe. Ovaj mlad Mjesec je idealan moment za uređenje doma ili vrta. Ne mora se raditi o ničem drastičnom, nego jednostavno, dodavanje sitnica koje će životni prostor učiniti ugodnijim. Kupnja keramičkog servisa bi mogla biti sasvim dovoljna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

PUN MJESEC U VODENJAKU, 26.07.2010. Otkačeni pun Mjesec u Vodenjaku donosi sve moguće otvorene opcije – opustite se i uživajte, a ovo se naročito odnosi na znake Vage, Blizanaca i Vodenjaka. Ideje koje će biti na granici znanstvene fantastike, vrlo neobične, pomalo luckaste, fantazije – kao i neočekivani gosti na večeri, su scenarij ovog punog Mjeseca. Susreti sa ekstravagantnim osobama, kao i čežnja za nekim stranim zemljama, putovanjima ili avanturom upoznavanja nepoznatih i stranih zemalja, može se pojaviti, no biti će kratkotrajnog daha. Bijeg u zemlju mašte može ponekad izgledati kao nepotrebno gubljenje vremena, no iz tog putovanja moguće je da ćete izvući i neke odlične ideje, zaključke ili potencijalne moguće poslove.

Lorin Čerina

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo