Kralj krafni i peciva na Poljud dovodi – Messija!?

25.1.2010.
9:04
VOYO logo

arti-201001230228006Nakon kratkih uvodnih riječi o izgubljenom susretu protiv poljske Arke, Joško Svaguša i Ivica Šurjak sjeli su s trenerom Edoardom Rejom, te komentirali cjelokupni program priprema u Marbelli, piše Slobodna Dalmacija.

arti-201001200731006"Čuo sam da ste zadovoljni uvjetima, dobro smo izabrali, zar ne? Čitamo da trenirate kao nikad prije", u šali je dobacio predsjednik Hajduka članovima struke, dodavši kako su u Španjolsku stigli u izvidnicu, budući da druga momčad u Splitu radi po programu (čitaj: niže kilometre).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

arti-201001240075006Također, najavljene su neke promjene u sastavu. Marin Ljubičić kao novi igrač u veznom redu, s tim da bi u toj rošadi Ibričić prešao u sam napad. Ta kombinacija trebala bi biti testirana u utorak, kada je na rasporedu ogled sa švicarskim Young Boysima.

Šurjak bi trebao ostati cijeli tjedan u Marbelli, dok je Svaguša najavio odlazak već nakon dva dana, "i to poslom što je vezan uz Hajduk"!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

arti-201001150078006Informacija koja je iscurila iz Hajdukovog tabora jest ta da će predsjednik splitskog kluba za veliku obljetnicu iduće godine pokušati dogovoriti gostovanje jedne od najjačih momčadi svijeta – španjolske Barcelone.

Preostaje vidjeti hoće li na sastanku s katalonskim klubom uspjeti dogovoriti dolazak Messija i društva u grad pod Marjanom. No, nesumnjivo bio bi to pravi spektakl...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo