Kralj krafni i peciva na Poljud dovodi – Messija!?

25.1.2010.
9:04
VOYO logo

arti-201001230228006Nakon kratkih uvodnih riječi o izgubljenom susretu protiv poljske Arke, Joško Svaguša i Ivica Šurjak sjeli su s trenerom Edoardom Rejom, te komentirali cjelokupni program priprema u Marbelli, piše Slobodna Dalmacija.

arti-201001200731006"Čuo sam da ste zadovoljni uvjetima, dobro smo izabrali, zar ne? Čitamo da trenirate kao nikad prije", u šali je dobacio predsjednik Hajduka članovima struke, dodavši kako su u Španjolsku stigli u izvidnicu, budući da druga momčad u Splitu radi po programu (čitaj: niže kilometre).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

arti-201001240075006Također, najavljene su neke promjene u sastavu. Marin Ljubičić kao novi igrač u veznom redu, s tim da bi u toj rošadi Ibričić prešao u sam napad. Ta kombinacija trebala bi biti testirana u utorak, kada je na rasporedu ogled sa švicarskim Young Boysima.

Šurjak bi trebao ostati cijeli tjedan u Marbelli, dok je Svaguša najavio odlazak već nakon dva dana, "i to poslom što je vezan uz Hajduk"!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

arti-201001150078006Informacija koja je iscurila iz Hajdukovog tabora jest ta da će predsjednik splitskog kluba za veliku obljetnicu iduće godine pokušati dogovoriti gostovanje jedne od najjačih momčadi svijeta – španjolske Barcelone.

Preostaje vidjeti hoće li na sastanku s katalonskim klubom uspjeti dogovoriti dolazak Messija i društva u grad pod Marjanom. No, nesumnjivo bio bi to pravi spektakl...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo