Lovren odlazi u Lyon, Mamić traži 10 milja €!

Po pisanju Sportskih novosti, novi veliki transfer hrvatskog nogometa je na pomolu.

7.1.2010.
0:20
VOYO logo

arti-200912280122006Nakon što su već dvaput slali ponude za Dinamovog dragulja koji je na meti velikih engleskih, ali i njemačkih klubova, u Lyonu su odlučili napraviti i konkretan korak. Delegacija na čelu s direktorom kluba Marinom Faciolijem stigla je u srijedu ujutro u Zagreb kako bi što brže zgotovili transfer, pišu Sportske novosti.

Međutim, u srijedu do dogovora, čini se, nije došlo. Francuzi su navodno, vrlo vješti pregovarači i često znaju fingirati pregovore pa od transfera na kraju ne bude ništa. S obzirom da su u Maksimiru naišli na Zdravka Mamića, koji je na glasu kao vrhunski pregovarač i prekupac, jasno je da bi Dinamo ove sezone ipak mogao izboriti europsko proljeće, barem kad su veliki transferi u pitanju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

arti-201001040246006Naime, Francuzi su navodno prvo nudili sedam, pa osam milijuna eura, ali Mamić ne želi razgovarati ako se na stolu ne nađe okruglih 10 milja. Drugim riječima, šef je spreman da ga netko opet izbije iz cipela, a hoće li se to dogoditi ovih dana, saznat ćemo vrlo brzo, jer Francuzi su odlučili prenoćiti u Zagrebu i nastaviti pregovore u četvrtak.

U svakom slučaju, igra se Dinamova utakmica godine, jer ode li Lovren iz Maksimira u 20-oj godini, kao najveća obrambena uzdanica, i nove Mamićeve priče o Europi zvučat će opet kao čista demagogija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo