McCainica javno 'pljusnula' vlastitog supruga

Supruga američkog senatora Johna McCaina pozirala je za reklamnu kampanju koja se oštro protivi njegovim stajalištima o homoseksualnim brakovima.

21.1.2010.
12:52
VOYO logo

Nakon brojnih drugih slavnih osoba, Cindy McCain je pozirala za reklamnu kampanju NOH8, koja se zalaže za legalizaciju homoseksualnih brakova u Kaliforniji, što se protivi stavovima njena supruga, američkog senatora Johna McCaina.

"Ne mogu biti ponosnija na svoju majku nakon poziranja za kampanju NOH8", izjavila je njena kći Meghan McCain, koja se slikala za NOH8 prošle godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mislim da republikanci trebaju početi razmišljati o ljudskim pravima u ovoj zemlji i tako predstavljati primjer", zaključila je Meghan.

Bivši kandidat za predsjednika Sjedinjenih Američkih Država ne slaže se ovim potezima, a to je u srijedu navečer još jednom ponovio, javlja Fox News. Ipak, poštuje stavove članova svoje obitelji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gospođu McCain snimio je fotograf Adam Bouska, a snimljene su prošli tjedan u blizini Los Angelesa.

"Mnogi smatraju da se ona progresivnije zalaže za prava homoseksualaca od predsjednika Obame, Nadam se da će ovo pomoći da ljudi vide kako je u redu biti gay i istovremeno biti republikanac. Mnogo je važnijih stvari o kojima trebamo brinuti, poput rata i zdravstvene zaštite, a ne gubiti vrijeme na ovo. To su osnovna ljudska prava", riječi su Bouske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo