Nakon Dudua u Dinamo stiže bratić – Dodo!

U Dinamo stiže novi Eduardo! Tako su golgetersku eksploziju mladog napadača Intera opisali mnogi domaći mediji krajem prošle sezone. Ovoga bi puta Dodo zaista trebao doći u Maksimir.

8.1.2010.
12:31
VOYO logo

U Maksimiru vlada postbožićno ludilo, ali ne kupnje nego prodaje. Mamić pod svaku cijenu mora napuniti budžet za tekuću godinu, no kako sada stvari stoje, strancima je trenutno zanimljiv jedino Dejan Lovren.

Dvadesetogodišnjeg stopera Dinama traže Tottenham i Lyon, koji je uputio i službenu ponudu od osam milijuna eura plus dva milijuna bonusa, no Zdravko Mamić je, navodno, odbio ponudu Francuza. U utrku za Lovrena se, po pisanju Sportskih novosti, sada upustio i Chelsea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dvadesetak dana prije završetka zimskog prijelaznog roka i dalje nema ponuda za Marija Mandžukića, pa bi, u iščekivanju rješenja pitanja 'Lovren', mogla biti zanimljiva kadrovska križaljka u koju je uključen i Eduardov rođak iz Intera – Dodo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mladi Brazilac došao bi u Maksimir ukoliko Mandži ipak pronađu aranžman u nekom europskom klubu. Hilario Luiz Paulo zvani Dodo došao je u Inter na preporuku bratića Eduarda da Silve početkom prošle godine, a prve korake napravio je na dvoranskom prvenstvu gdje je blistao u susretima protiv Dinama, Hajduka i Zagreba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvu utakmicu u HNL-u odigrao je u ožujku protiv Slaven Belupa, a prva dva zgoditka u HNL-u postigao je u svibnju protiv Croatije iz Sesveta, Inter je slavio 3:0.

Međutim, u posljednjem kolu 31. svibnja pokazao je raskoš svog talenta i Rijeci zabio hatt-trick. Na toj ga je utakmici gledao i Eduardo, kojem je posvetio prvi gol na utakmici. Ukupno je u dresu Intera zabio sedam golova u 24 nastupa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Maksimirsku svlačionicu sasvim će sigurno napustiti Kamerunac Mathias Chago, koji bi svoju tešku hrvatsku avanturu trebao nastaviti u Istri, a njemu bi se mogao pridružiti i vječni 'putnik' Carlos.

Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo