Izbacili slijepog putnika – Hloverkinog nećaka!

I to je moguće. Baš kad je broj prekobrojnih sveo na 25, trener Hajduka primijetio je na popisu igrača za proljetni dio sezone i ime za koje nikad nije čuo. 'Tko je ovaj?

13.1.2010.
12:58
VOYO logo

Filmska scena koja se ovih dana odigrala na Poljudu podsjetila je s čim se sve mora nositi Hajdukov trener Edoardo Reja. Naime, taman kad je vojsku od preko pedeset igrača skresao napola, vidio je da mu je netko na vlastiti popis putnika na španjolske pripreme dopisao još jednog, za kojeg nikad nije čuo.

Fantom u svlačionici je Leo Novak, 19-godišnjak iz Makarske, koji je dosad bio na posudbi u drugoligašu Mosoru, a donedavno čak igrao i u Dinamu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uglavnom, Reja je posljednjih tjedana okrenuo nebo i zemlju kako bi punu svlačionicu igrača raznih menadžera, interesnih grupa, rodijaka, prijatelja i poznanika Hajduka sveo na razumnu brojku i onda ugleda – slijepog putnika.

Dečka, koji je, usput rečeno, nećak HTV-ove urednice Hloverke Novak-Srzić, nikad nije vidio, pa je odlučio da neće trenirati s momčadi, a najvjerojatnije niti ići u Marbellu na pripreme. Tako je brojka Španjolaca spala na skromnih 24.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Od igrača koji su otpisani, njih 13 su u fazi teških pregovora s Upravom koja je amenovala njihov dolazak, a u međuvremenu uredno treniraju pod vodstvom Željka Mijača.

Zasad je samo Sačer pristao otići na posudbu u Varteks, dok ostali ne pristaju na ponuđene uvjete. Najveća briga predsjednika Joška Svaguše su zasigurno kapitalciMarijan Buljat, Dario Jertec i Ivan Rodić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zasad vam nemam ništa nova reći, a planiram za dan, dva prirediti presicu na kojoj ću reći sve što smo namjeravali napraviti i koliko smo u tome uspjeli. Bit će to prilika da sumiramo situaciju uoči odlaska momčadi na pripreme u Španjolsku", prokomentirao je Svaguša za Slobodnu Dalmaciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo