Danas
Sport
Hot
Magazin
Webcafe
Video
FREEMAIL
Danas
Crna kronika
Hrvatska
Novac
Svijet
Znanost
Kultura
Auto
Rat u Ukrajini
Sport
Nogomet
Rukomet
Klub boraca
Na rubu sporta
Košarka
Tenis
Ostali sportovi
Rukomet 2023
Hot
Zvijezde
Film
Glazba
Paparazzi
TV
San snova
Superstar
Magazin
Brak&veze
Dom&vrt
Kuhinja i recepti
Ljepota
Ljubimci
Moda
Putovanja
Roditeljstvo
Zdravlje
Životne ispovijesti
Webcafe
Astronet
Cura dana
Dnevni horoskop
Komnetar
Overkloking
Planet X
Svaštara
Vic dana
Kvizovi
Video
Kolumnisti
Sanjarica
Recepti
Webshop
Najnovije
#
Hdz
BEZ MILOSTI
/
U Saboru bi 'podešavali Plenkovićeve radare' i dali Hrvatima puške u ruke, a oporba moli HDZ-ovce: 'Dajte se smilujte!'
BEZ MILOSTI
/
U Saboru bi 'podešavali Plenkovićeve radare' i dali Hrvatima puške u ruke, a oporba moli HDZ-ovce: 'Dajte se smilujte!'
SVEMU JE KUMOVALA ŽESTOKA SVAĐA
/
Šprajc riješio tešku enigmu koja muči Hrvate: Vrijedi li više braniteljska iskaznica ili HDZ-ova?
SVEMU JE KUMOVALA ŽESTOKA SVAĐA
/
Šprajc riješio tešku enigmu koja muči Hrvate: Vrijedi li više braniteljska iskaznica ili HDZ-ova?
ODGOVORIO JE I HOĆE LI IĆI U KATAR
/
Plenković komentirao moguće osnivanje još jednog ministarstva: 'Nije nemoguće...'
ODGOVORIO JE I HOĆE LI IĆI U KATAR
/
Plenković komentirao moguće osnivanje još jednog ministarstva: 'Nije nemoguće...'
BEZ DLAKE NA JEZIKU
/
Jadranka Kosor udara tamo gdje najviše boli, nakon HDZ-a našla novu metu: 'Busaju se u prsa, a pogledajte što se događa'
BEZ DLAKE NA JEZIKU
/
Jadranka Kosor udara tamo gdje najviše boli, nakon HDZ-a našla novu metu: 'Busaju se u prsa, a pogledajte što se događa'
ŽESTOKO IH NAPALA
/
Jeste li svjesni što je HDZ izveo ovaj put? Brutalna Dalija 'podivljala' zbog bizarne odluke: 'Zastrašujuće i morbidno'
ŽESTOKO IH NAPALA
/
Jeste li svjesni što je HDZ izveo ovaj put? Brutalna Dalija 'podivljala' zbog bizarne odluke: 'Zastrašujuće i morbidno'
KOMENTIRAO I MILANOVIĆA
/
Plenković se neće odazvati Antikorupcijskom vijeću: 'Niti ne pratim to što oni rade jer je krajnje nebitno'
KOMENTIRAO I MILANOVIĆA
/
Plenković se neće odazvati Antikorupcijskom vijeću: 'Niti ne pratim to što oni rade jer je krajnje nebitno'
KRITIZIRAO HDZ-OVU POLITIKU
/
Radimir Čačić: 'Glasovi Slavonaca vrijede i do trećinu više od glasova u drugim dijelovima Hrvatske'
KRITIZIRAO HDZ-OVU POLITIKU
/
Radimir Čačić: 'Glasovi Slavonaca vrijede i do trećinu više od glasova u drugim dijelovima Hrvatske'
Milanović: 'HDZ radi nered i divlja'
/
Predsjednik Milanović komentirao Kolonu sjećanja u Vukovaru
Milanović: 'HDZ radi nered i divlja'
/
Predsjednik Milanović komentirao Kolonu sjećanja u Vukovaru
ANALIZA ĐURĐICE KLANCIR
/
Dva opaka Vanđelićeva uboda: Propitkivanje 'pokrovitelja' pljačke u Ini i objava što mu pišu HDZ-ovci neće se svidjeti Plenkoviću
ANALIZA ĐURĐICE KLANCIR
/
Dva opaka Vanđelićeva uboda: Propitkivanje 'pokrovitelja' pljačke u Ini i objava što mu pišu HDZ-ovci neće se svidjeti Plenkoviću
ODLAZAK VELIKOG DOMOLJUBA
/
Umro jedan od osnivača HDZ-a i bivši zagrebački župan Branimir Pasecky
ODLAZAK VELIKOG DOMOLJUBA
/
Umro jedan od osnivača HDZ-a i bivši zagrebački župan Branimir Pasecky
'LJUDI SU PRITVORENI'
/
Božinović o napadu BBB-a na Torcidu: 'Potrebna je društvena osuda'
'LJUDI SU PRITVORENI'
/
Božinović o napadu BBB-a na Torcidu: 'Potrebna je društvena osuda'
'PRIJEPORI, SVAĐE I RAZDORI'
/
Na proslavu oslobođenja juga Hrvatske pozvani svi HDZ-ovci, ali ne i predsjednik, a tvrde: 'Odluka nema nikakve veze sa strankama'
'PRIJEPORI, SVAĐE I RAZDORI'
/
Na proslavu oslobođenja juga Hrvatske pozvani svi HDZ-ovci, ali ne i predsjednik, a tvrde: 'Odluka nema nikakve veze sa strankama'
'Sveti Ivan nepozov'
/
Milanović se naljutio na novinarku RTL-a i prozvao Banožića da je danas odradio 'kljakav bojkot'
'Sveti Ivan nepozov'
/
Milanović se naljutio na novinarku RTL-a i prozvao Banožića da je danas odradio 'kljakav bojkot'
PROBLEMI ZA PLENKOVIĆA
/
Rat u HDZ-u zbog izbornih jedinica! Anušić: 'Svima u stranci vrlo jasno sam dao do znanja da sam protiv'
PROBLEMI ZA PLENKOVIĆA
/
Rat u HDZ-u zbog izbornih jedinica! Anušić: 'Svima u stranci vrlo jasno sam dao do znanja da sam protiv'
'PODMEĆU KUKAVIČJE JAJE'
/
Na birališta idemo već u siječnju? 'To je Plenković radio prošli put i isto će napraviti sada. Još jedan znak da se ide u izbore'
'PODMEĆU KUKAVIČJE JAJE'
/
Na birališta idemo već u siječnju? 'To je Plenković radio prošli put i isto će napraviti sada. Još jedan znak da se ide u izbore'
'NULTA STOPA TOLERANCIJE NA KORUPCIJU'
/
Branko Bačić o uhićenju bivšeg zastupnika HDZ-a: 'Nije mi jasno kako u javnost izađu detalji tajnih istraga'
'NULTA STOPA TOLERANCIJE NA KORUPCIJU'
/
Branko Bačić o uhićenju bivšeg zastupnika HDZ-a: 'Nije mi jasno kako u javnost izađu detalji tajnih istraga'
NEDJELJA, PROKLETA NEDJELJA
/
Plenković iz naftalina izvadio HDZ-ovo obećanje o zabrani rada nedjeljom: Pitali smo poslodavce što misle o novom planu
NEDJELJA, PROKLETA NEDJELJA
/
Plenković iz naftalina izvadio HDZ-ovo obećanje o zabrani rada nedjeljom: Pitali smo poslodavce što misle o novom planu
'ZLATNI GLAS'
/
Bivši ministar progovorio o ključnom trenutku kada je Hrvatska izgubila utjecaj u Ini: 'Nakaradno, a Plenković je to isto podržao'
'ZLATNI GLAS'
/
Bivši ministar progovorio o ključnom trenutku kada je Hrvatska izgubila utjecaj u Ini: 'Nakaradno, a Plenković je to isto podržao'
'PUTINOV POTRČKO'
/
Milanović rekao da HDZ vodi retardiranu politiku, stigla reakcija: 'Kremljenko k'o Kremljenko, mahnita, psuje i vrijeđa...'
'PUTINOV POTRČKO'
/
Milanović rekao da HDZ vodi retardiranu politiku, stigla reakcija: 'Kremljenko k'o Kremljenko, mahnita, psuje i vrijeđa...'
OPET NAPADA IZ SVIH ORUŽJA
/
Dalija razotkrila planove HDZ-a i Plenkovića, jeste li skužili što se danas dogodilo? ' Želi poniziti i Hrvatski sabor i sve građane'
OPET NAPADA IZ SVIH ORUŽJA
/
Dalija razotkrila planove HDZ-a i Plenkovića, jeste li skužili što se danas dogodilo? ' Želi poniziti i Hrvatski sabor i sve građane'
Plenković: 'Mi smo vrlo uspješni u pogledu socijalnog dijaloga osobito sa sindikatima'
/
Premijer Plenković o radu sindikata javnih službi
Plenković: 'Mi smo vrlo uspješni u pogledu socijalnog dijaloga osobito sa sindikatima'
/
Premijer Plenković o radu sindikata javnih službi
Plenković: 'Sutra je šesta obljetnica početka našeg prvog mandata'
/
Premijer Plenković o temama nove sjednice predsjedništva HDZ-a
Plenković: 'Sutra je šesta obljetnica početka našeg prvog mandata'
/
Premijer Plenković o temama nove sjednice predsjedništva HDZ-a
NEGIRALI NAPISE MEDIJA
/
Objavljeno da Možemo! i HDZ pripremaju koaliciju; Stigla reakcija: 'Nikada, pa ni onda. Ovo je još jedan HDZ-ov spin'
NEGIRALI NAPISE MEDIJA
/
Objavljeno da Možemo! i HDZ pripremaju koaliciju; Stigla reakcija: 'Nikada, pa ni onda. Ovo je još jedan HDZ-ov spin'
'JA SAM SVOJU DIONICU ODRADIO'
/
Saga o Ivi Sanaderu zapravo je saga o hrvatskom pravosuđu: Sjetimo što je 'ćaća' govorio kao lider, a što kao luzer...
'JA SAM SVOJU DIONICU ODRADIO'
/
Saga o Ivi Sanaderu zapravo je saga o hrvatskom pravosuđu: Sjetimo što je 'ćaća' govorio kao lider, a što kao luzer...
'ŽIVJELA MAJKA RUSIJA'
/
HDZ izvukao kako je Miletić hvalio Putina: 'Rokaj, barba Putin, samo ti rokaj...'
'ŽIVJELA MAJKA RUSIJA'
/
HDZ izvukao kako je Miletić hvalio Putina: 'Rokaj, barba Putin, samo ti rokaj...'
CRNI FONDOVI HDZ-A
/
Presuda u slučaju Fimi medije: Hrvatskoj poštanskoj banci naloženo da u državni proračun uplati 11,89 milijuna kuna
CRNI FONDOVI HDZ-A
/
Presuda u slučaju Fimi medije: Hrvatskoj poštanskoj banci naloženo da u državni proračun uplati 11,89 milijuna kuna
'NEĆEMO ZAŠUTJETI'
/
Plenkoviću stiglo novo upozorenje zbog izjava koje su razbjesnile oporbu: 'Insinuirao je da se nalazimo pod utjecajem stranih sila'
'NEĆEMO ZAŠUTJETI'
/
Plenkoviću stiglo novo upozorenje zbog izjava koje su razbjesnile oporbu: 'Insinuirao je da se nalazimo pod utjecajem stranih sila'
PEĐA IZVAN KONTROLE
/
Grbin sasuo paljbu po HDZ-u i Plenkoviću: 'Zgrožen istupima tog malog tiranina. Kako se samo drznuo to najaviti?'
PEĐA IZVAN KONTROLE
/
Grbin sasuo paljbu po HDZ-u i Plenkoviću: 'Zgrožen istupima tog malog tiranina. Kako se samo drznuo to najaviti?'
ODLUKA KOJA JE PRIVUKLA POZORNOST
/
'Pokušaj smjene intendanta HNK u Rijeci je politikantstvo': Obuljen-Koržinek sve blokirala
ODLUKA KOJA JE PRIVUKLA POZORNOST
/
'Pokušaj smjene intendanta HNK u Rijeci je politikantstvo': Obuljen-Koržinek sve blokirala
Plenković: 'Neodgovorna oporba ima nekoliko pjesmica'
/
Premijer Plenković procijenio pjesme oporbe
Plenković: 'Neodgovorna oporba ima nekoliko pjesmica'
/
Premijer Plenković procijenio pjesme oporbe
Plenković: 'Mislim da su ove poruke važne'
/
Premijer Plenković komentirao teme sjednice predsjedništva HDZ-a
Plenković: 'Mislim da su ove poruke važne'
/
Premijer Plenković komentirao teme sjednice predsjedništva HDZ-a
IZJAVA NAKON SJEDNICE
/
Plenković komentirao nova uhićenja pa krenuo po oporbi: 'Oni uvijek pjevaju tri iste pjesmice'
IZJAVA NAKON SJEDNICE
/
Plenković komentirao nova uhićenja pa krenuo po oporbi: 'Oni uvijek pjevaju tri iste pjesmice'
ISTRAŽIVANJE: PLJAČKA INE POTOPILA VLADAJUĆE
/
Plenković uvjerljivo najnegativniji političar, 76 posto ljudi misle da idemo u krivom smjeru, čak ni HDZ-ovci nisu optimistični
ISTRAŽIVANJE: PLJAČKA INE POTOPILA VLADAJUĆE
/
Plenković uvjerljivo najnegativniji političar, 76 posto ljudi misle da idemo u krivom smjeru, čak ni HDZ-ovci nisu optimistični
RAT NE PRESTAJE
/
HDZ se narugao Mostovom zastupniku: Smontirali video pa predložili da se mjerna jedinica za laž zove 'Grmoja'
RAT NE PRESTAJE
/
HDZ se narugao Mostovom zastupniku: Smontirali video pa predložili da se mjerna jedinica za laž zove 'Grmoja'
PREDSJEDNIK KLUBA HDZ-A
/
Bačić: 'Na Antikorupcijskom vijeću vidjeli smo prizemni igrokaz oporbe, a i sjednica je bila protuzakonita'
PREDSJEDNIK KLUBA HDZ-A
/
Bačić: 'Na Antikorupcijskom vijeću vidjeli smo prizemni igrokaz oporbe, a i sjednica je bila protuzakonita'
'POPUŠILI SMO'
/
Fred Matić spomenuo Pavelića, zahvalio Vučiću, spomenuo Putina, pa opalio po HDZ-u: 'Još nije stisnuo nuklearni gumb'
'POPUŠILI SMO'
/
Fred Matić spomenuo Pavelića, zahvalio Vučiću, spomenuo Putina, pa opalio po HDZ-u: 'Još nije stisnuo nuklearni gumb'
NADMAŠILI SAMI SEBE
/
HDZ izmislio milijuntog putnika u zračnoj luci Zemunik kako bi impresionirao Plenkovića koji je došao u Zadar
NADMAŠILI SAMI SEBE
/
HDZ izmislio milijuntog putnika u zračnoj luci Zemunik kako bi impresionirao Plenkovića koji je došao u Zadar
Plenković: 'Čestitam kandidatima'
/
Premijer Plenković komentirao izbore u susjednoj BiH
Plenković: 'Čestitam kandidatima'
/
Premijer Plenković komentirao izbore u susjednoj BiH
Plenković: 'Raspravili smo zbivanja prošlog tjedna i najavili nova'
/
Premijer Plenković o sjednici predstavništa HDZ-a
Plenković: 'Raspravili smo zbivanja prošlog tjedna i najavili nova'
/
Premijer Plenković o sjednici predstavništa HDZ-a
'OD MILANOVIĆEVA VIKANJA NEMA KORISTI'
/
Plenković žestoko kritizirao izbor Komšića: 'Nažalost došlo je ponovno do preglasavanja, to je loše!'
'OD MILANOVIĆEVA VIKANJA NEMA KORISTI'
/
Plenković žestoko kritizirao izbor Komšića: 'Nažalost došlo je ponovno do preglasavanja, to je loše!'
KAOS NA PROSVJEDU RADNIČKE FRONTE PROTIV HDZ-A
/
HDZ-ovac Kapulica upao na skup pa vikao: 'Podržavate Putina! Sramotno'; oni njemu: 'Majmune!'
KAOS NA PROSVJEDU RADNIČKE FRONTE PROTIV HDZ-A
/
HDZ-ovac Kapulica upao na skup pa vikao: 'Podržavate Putina! Sramotno'; oni njemu: 'Majmune!'
ČUVAR DRŽAVNE ISTINE
/
Jeste li primijetili što je Jandroković napravio? HDZ-u ministar istine nikad nije bio potrebniji, a imamo idealnog kandidata
ČUVAR DRŽAVNE ISTINE
/
Jeste li primijetili što je Jandroković napravio? HDZ-u ministar istine nikad nije bio potrebniji, a imamo idealnog kandidata
ISPOVIJEST KATE KLARIĆ
/
HDZ-ovac ju je udario autom i pobjegao: 'Lakat mi je otekao, bole me rebra, sve me boli, ali jedna stvar u ovoj priči mi je najgora'
ISPOVIJEST KATE KLARIĆ
/
HDZ-ovac ju je udario autom i pobjegao: 'Lakat mi je otekao, bole me rebra, sve me boli, ali jedna stvar u ovoj priči mi je najgora'
'FAUSTOLOG' IZ MOSTA
/
Nino Raspudić: 'Plenkovićev dolazak u HDZ bio je pakt s vragom, padobranom je spušten na vrh stranke'
'FAUSTOLOG' IZ MOSTA
/
Nino Raspudić: 'Plenkovićev dolazak u HDZ bio je pakt s vragom, padobranom je spušten na vrh stranke'
'OVO SE NE MOŽE PLATIT'
/
Lidlove tenisice u oglasniku koštaju više od 1.000 kuna, a koliko biste tek dali za ove ljepotice na nogama? 'Teški drip'
'OVO SE NE MOŽE PLATIT'
/
Lidlove tenisice u oglasniku koštaju više od 1.000 kuna, a koliko biste tek dali za ove ljepotice na nogama? 'Teški drip'
'SPREMA SE PLJAČKA U VRIJEDNOSTI OD 2,5 MILIJARDI KN'
/
Beljak objavio šokantnu informaciju: 'Želim pomoći Plenkoviću da opet ne večera tanjur pun tuđih g....a'
'SPREMA SE PLJAČKA U VRIJEDNOSTI OD 2,5 MILIJARDI KN'
/
Beljak objavio šokantnu informaciju: 'Želim pomoći Plenkoviću da opet ne večera tanjur pun tuđih g....a'
'NEMOJTE RELATIVIZIRATI'
/
Medved ne želi javnu raspravu o izvješćima SOA-e: 'Nitko nije opovrgnuo njihov sadržaj'
'NEMOJTE RELATIVIZIRATI'
/
Medved ne želi javnu raspravu o izvješćima SOA-e: 'Nitko nije opovrgnuo njihov sadržaj'
U ČAST POGINULOG HUMANITARCA
/
HDZ predložio da se ulica u kojoj se nalazi rusko veleposlanstvo preimenuje u Ulicu Andre Fabijanića
U ČAST POGINULOG HUMANITARCA
/
HDZ predložio da se ulica u kojoj se nalazi rusko veleposlanstvo preimenuje u Ulicu Andre Fabijanića
ŠPRAJC RAVNO U SRIDU
/
Kako se HDZ-ovoj vlasti umalo o glavu obio Molotvoljev koktel? 'Nekad su mislili i na njih i na sebe, a sada misle samo na sebe'
ŠPRAJC RAVNO U SRIDU
/
Kako se HDZ-ovoj vlasti umalo o glavu obio Molotvoljev koktel? 'Nekad su mislili i na njih i na sebe, a sada misle samo na sebe'
BOLI KOLIKO JE ISKRENA
/
Dalija Orešković 'oprala' HDZ kao nikada prije: 'Hrvatska je koruptivno stvorena od prvog dana. Tri su moguća scenarija'
BOLI KOLIKO JE ISKRENA
/
Dalija Orešković 'oprala' HDZ kao nikada prije: 'Hrvatska je koruptivno stvorena od prvog dana. Tri su moguća scenarija'
Hdz | Stranica
1
Hdz | Stranica
2
Hdz | Stranica
3
Hdz | Stranica
4
Hdz | Stranica
5
Hdz | Stranica
6