NIKAD ŠARENIJE

VIDEORAZGOVORI NIKAD NISU BILI ZANIMLJIVIJI: Ovaj novitet na Messengeru dodatno će začiniti vaše reakcije

Isprobajte ovaj novitet već danas – ažurirajte Messenger, nazovite nekoga videopozivom i odaberite filter klikom na Facebookovu ikonu za reakcije.

Izražavanje emocija bit će lakše nego ikad – više nećete morati tražiti emotikon koji najbolje odgovara vašoj stvarnoj reakciji.  Facebookova aplikacija Messenger s najnovijim ažuriranjem nudi opciju filtriranja reakcija unutar videa uživo, što znači da ćete svoje reakcije moći pospješiti jednostavnim klikom na odgovarajući emotikon i on će se pojaviti na vašem licu.

Da objasnimo na konkretnom primjeru, ako se osjećate zaljubljeno i vaš osmijeh to ne može dovoljno dokazati, odaberite srca i pojačajte dojam. Isto tako, ako vas je nešto jako rastužilo, tu su suze koje će sugovorniku dati do znanja koliko je situacija ozbiljna.

KAD-TAD ĆE VAM ZATREBATI: Uz ovaj jednostavan trik čitajte poruke na Messengeru bez znanja pošiljatelja

Isprobajte ovaj novitet već danas – ažurirajte Messenger, nazovite nekoga videopozivom i odaberite filter klikom na Facebookovu ikonu za reakcije. Ako vam se ne sviđa pozadina u kojoj se nalazite, i tomu su doskočili – dostupne su raznorazne pozadine razgovora, što će učiniti vaše videorazgovore još zanimljivijima.

Povratak na Net.hr