TELEGRAM MEDIA GRUPA

VELIKI NATJEČAJ ZA POSAO: Net.hr zapošljava sportske i showbiz novinare, prijavite se

Net.hr, jedan od vodećih i najdugovječnijih hrvatskih portala, planira veliku ekspanziju i niz novih projekata, servisa i rubrika za koje traži novinare.

S više od milijun i dvjesto tisuća jedinstvenih korisnika mjesečno, i jednom od vodećih mobilnih platformi u Hrvatskoj, Net.hr predstavlja idealno radno okruženje za ambiciozne novinare.

Ovdje možete pogledati popis trenutno otvorenih pozicija:

sportski novinar/ka za Net.hr – praćenje relevantnih izvora, odabir važnih i zanimljivih vijesti za rubriku Sport, pisanje vijesti i produženih vijesti; nužno je prethodno iskustvo rada u online redakciji
showbiz novinar/ka za Net.hr – praćenje relevantnih izvora, odabir važnih i zanimljivih vijesti za rubriku Hot, pisanje vijesti i produženih vijesti; nužno je prethodno iskustvo rada u online redakciji

Izdavač Net.hr-a je Telegram media grupa, najbrže rastući startup za digitalne medije u Hrvatskoj, u sklopu koje se nalazi i Telegram, vodeći news portal za novu generaciju. Telegram media grupa jedna je od najuzbudljivijih mjesta za novinarski i urednički razvoj na web, mobile, social i video platformama.

Prijave za ova mjesta možete poslati na careers@telegramgrupa.hr, s pismom namjere i životopisom.

Povratak na Net.hr