Ružnima ulaz zabranjen

SAMO ZA ODABRANE: Postoji tajna verzija aplikacije Tinder za supermodele i milijunaše

Tinder Select tajna je verzija Tindera za poznate osobe, modele i milijunaše na koju se dolazi samo pozivom.

Nedavno je otkriveno kako popularna aplikacija za pronalazak seksualnih partnera potiho vodi i Tinder Select za svoje VIP korisnike, kako bi mogli u miru birati sebi jednake partnere, daleko od “prljavih masa”.

ŠOK I NEVJERICA: Tinder privremeno izbrisao parove, a milijuni ostali zgroženi

Tinder nikada nije javno govorio o Tinder Selectu, ali izgleda da ova aplikacija postoji već barem šest mjeseci, piše Business Insider.

Radi manje više isto kao i ‘obični’ Tinder. Jedina prava razlika izgleda je boja – plavi je a ne narančasti, sa S simbolom umjesto tinderovog plamena.

Kako postati član

A kako se ulazi u njega? Ako morate pitati, vjerojatno nemate šanse. Postoje samo dva načina do Tinder Selecta: ili preko Tinder poziva, ili preko postojećeg člana, kojima su u određenim slučajevima dozvoljeno nominirati druge.

Nisu poznati konkretni kriteriji koje koristi Tinder kako bi pozvao nove kirisnike Tinder Selecta, ali vjerojatno na to utječe i vaš ‘Elo rezultat’. Svi korisnici Tindera ga imaju, a radi se o tajnoj ocjeni vaše poželjnosti, koja je između ostalog određena i brojem ljudi koji kod vas svajpali desno. A sigurno pomaže i ako ste poznata osoba.

Jedan je izvor rekao kako je Tinder Select za “poznate i one kojima stvarno ide dobro na Tinderu”.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr