Poliklinika Bilić Vision – moderne i pregledne web stranice

Bilicvision.hr je moderna web stranica koja je nedavno dizajnirana, a udovoljava svim suvremenim tehnološkim standardima. Moderno, jednostavno i pregledno – tako bismo mogli opisati ovu stranicu.

Stranica je oblikovana tako da će se svatko lako snaći prilikom pretraživanja i potrage za onim što ga zanima. Napravljena je u tehnologiji HTML 5, što omogućava preglednost i na mobilnim uređajima, a to je vrlo važno u današnje vrijeme.

Na stranici Bilicvision.hr izdvajaju se dvije tematske cjeline: Poliklinika i Optika. Osim podataka o osnutku, razvoju i viziji Poliklinike Bilić Vision, korisnici na stranicama mogu pronaći biografije liječnika, njihove specijalizacije, izobrazbu, kao i biografije ostalog osoblja, kao što su tehničari i medicinske sestre.

Pacijenti se unaprijed mogu informirati o operacijama, kao što su operacija sive mrene (katarakta), operacija odignuća (ablacije) mrežnice, operacija pterigija (vanjske mrene), estetske operacije vjeđa, potom o laserskom skidanju dioptrije, liječenju laserom i sl. Poseban dio su očne bolesti (astigmatizam, kratkovidnost, dalekovidnost, glaukom, suho oko, siva mrena, dijabetička retinopatija…), koje su opisane zajedno sa simptomima na koje biste trebali obratiti pažnju ako mislite da nešto nije u redu s vašim vidom.

Ljepota je pola zdravlja, pa Poliklinika Bilić Vision nudi i estetske operacije uklanjanja spuštenog kožnog nabora (blefarohalaza) gornje vjeđe, Juvéderm Ultra (punilo s hijaluronskom kiselinom) ili Botox. Cijene za sve vrste liječenja i estetske zahvate su jasno istaknute, kao i načini plaćanja.

Informacije o kontaktu jasno su istaknute na naslovnici, ali i na svim drugim povezanim stranicama. Posebna pohvala za integraciju stranice s društvenim mrežama, kao što su Facebook (više od 17.600 fanova) i Twitter, a tu je i zasebni kanal na YouTubeu. Na YouTubeu korisnicima na raspolaganju stoje intervjui s pojedinim liječnicima, specijalistima, opisi operacija i onoga što pacijenti mogu očekivati, kao i edukativni videozapisi u kojima je obrađena određena tema (npr. kako pobijediti glaukom, sačuvati vid do duboke starosti i sl.).

Možete se prijaviti i na newsletter, te redovito primati obavijesti Poliklinike Bilić Vision, a poseban dio namijenjen je bivšim pacijentima. Iskustva operiranih pacijenata, među kojima su glumac Robert Kurbaša, redatelj Krešo Dolenčić, televizijska voditeljica Tončica Čeljuska, glumica Barbara Nola, pjevač Sandi Cenov, poznati hrvatski ronilac Kristijan Curavić i mnogi drugi, jamstvo su da će i vaša potraga za savršenim vidom završiti u Poliklinici Bilić Vision.

Više:
www.bilicvision.hr

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr