SVE JE TO ZA LJUDE

NAIVNI U POTRAZI ZA BRZIM SEKSOM: Stranica za spojeve kune se da ne koristi robote

Stranica za spajanje odraslih tvrdi da su članovi koji vam šalju ‘dobrodošlicu’ da se prijavite pravi ljudi od krvi i mesa, a ne elektronički roboti koji mame naivne potencijalne mušterije.

Stranice za neobavezni seks optužene su za korištenje takozvanih ‘botova’ koji glume napaljene ljude kako bi prevarili korisnike da misle da su našli nekoga. Sada je AdultFriendFinder ponovio svoje obećanje da će sa servera počistiti sve takve botove i pomoći nadobudnim svingerima u ostvarivanju njihovih želja.

PRLJAVA TAJNA ASHLEY MADISON: Od milijunâ korisnika, tek nekoliko tisuća su ‘prave’ žene

Prošle su godine hackeri napali tu stranicu i navodno objavili privatne informacje milijuna ljudi.

“Jednostavna je činjenica kako mnoge takve stranice varaju članove s automatski generiranim porukama s lažnih profila”, kaže direktor marketinga AdultFriendFindera Scott Thompson. “Ali mi nikada nećemo podržavati takvu praksu”.

Ponudio je i besplatno jednomjesečno članstvo svakome tko želi usputni seks bez ikakvih dugoročnih financijskih obaveza s tom tvrtkom.

AdultFriendFinder opisuje sebe kao “rastuću seks zajednicu” i nudi korisnicima priliku za “on-line seks, seks za jednu noć kao i veze za odrasle”. Ima 63 milijuna korisnika širom svijeta.

 

Povratak na Net.hr