POJAČANJE

KULINARSKI VIDEO PORTAL: Fini recepti postali novi član Telegram media grupe

Popularna kulinarska stranica Fini recepti novi je član digitalne mreže Telegram media grupe

Nova prinova u rastućoj digitalnoj obitelji Telegram media grupe je jedinstvena kulinarska stranica Finirecepti.com, koja je nastala kao odgovor na sve veću potražnju za video kulinarskim receptima.

Popularni chef Almo Čatlak godinama snima recepte za televiziju, a njih više od 2000 sada je dostupno preko interneta.

“Nastavljamo snimanje novih recepata. S ovom suradnjom naši ambiciozni planovi dobivaju novi zamah jer od stranice Finirecepti.com želimo stvoriti jedan od najjačih kulinarskih video portala”, izjavio je glavni urednik Net.hr-a, Dražen Arapović.

Telegram media grupa (TG) izdavač je portala Net.hr, jednog od tri najposjećenija portala u Hrvatskoj s više od milijun i 260 tisuća jedinstvenih posjetitelja i 23 milijuna posjeta na mjesečnoj razini; Telegrama, vodećeg hrvatskog news tjednika; te Telegram.hr-a, portala za društvena i kulturna pitanja, jednog od top 10 najpopularnijih u Hrvatskoj s više od 700 tisuća posjetitelja.

Net.hr jedan je od vodećih i najbrže rastućih portala u Hrvatskoj, a s posebnom pozornošću radi se na razvoju sadržaja na društvenim mrežama i mobilnim kanalima pa Net.hr trenutno ima 822 tisuća mobilnih korisnika i Facebook doseg od 3,5 milijuna korisnika, uz gotovo 500 tisuća Facebook fanova.

Telegram media grupa od prošle godine provodi temeljito restruktiriranje i razvoj Neta, nekad najposjećenijeg hrvatskog portala. Osim vizualnog redizajna web i mobilne verzije, Net je dobio novu tehnološku i hosting platformu, WordPress VIP, koji koriste vodeći svjetski mediji poput CNN-a, Timea, Quartza, Fortunea, TechCruncha, USAToday i drugih.

S dva portala u top 10 najposjećenijih u Hrvatskoj, Telegram media grupa jedan je od vodećih digitalnih izdavača na tržištu. Dodavanjem novog sadržaja stranice Fini recepti dodatno se širi doseg i sadržajna ponuda grupe.

S realizacijiom suradnje Fini recepti su promijenili domenu, te se sada nalaze na adresi Finirecepti.net.hr

U nastavku vam donosimo nekoliko izabranih recepata koje sada možete i sami pripremiti.

Za predjelo preporučamo bruschette s tvrdim sirom i mini rajčicama, popularni talijanski zagriz, koji zbog jednostavnosti pripreme i bogatstva okusa uživa veliku popularnost i s ove strane Jadrana.

Zatim predstavljmo laganu juhu od kopriva, tradicionalno jelo koje se posljednih godina opet sve češće nalazi na našim stolovima.

Od mnogobrojnih recepata za morska jela odabrali smo lignje punjene povrćem i pancetom, dok smo za glavno jelo odabrali opće obljubljenu sarmu.

Za kraj ćemo se zasladiti dizanim kolačem sa sušenim voćem, tradicionalnim kolačem, ali u osuvremenjenom pristupu.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr