GENIJALNO

KAD-TAD ĆE VAM ZATREBATI: Uz ovaj jednostavan trik čitajte poruke na Messengeru bez znanja pošiljatelja

Na drugim aplikacijama, poput Vibera i WhatsAppa, stvar je jednostavnija jer imate opciju unutar aplikacije. Kod Messengera je procedura nešto kompliciranija, ali ne i neizvediva.

Jeste li znali da možete čitati poruke na Facebookovu Messengeru, a da ljudi koji vam ih šalju to ne vide? Onaj nesretni mali “seen” može vas uvaliti u probleme ako na poruku ne odogovorite odmah – pošiljatelj vidi da ste poruku pročitali i može se naljutiti misleći kako mu ne želite posvetiti vrijeme.

Na drugim aplikacijama, poput Vibera i WhatsAppa, tomu su doskočili još prije pa, ako ne želite da vas uhode, jednostavno isključite tu mogućnost. Kod Messengera je procedura nešto kompliciranija, ali ne i neizvediva.

SAVRŠEN IZGLED U PAR KLIKOVA: Najnovija selfie aplikacija će vas jednostavno oduševiti!

Dakle, sve što trebate je u postavkama telefona uključiti “zrakoplovni način” ili “airplane mode”. Tada slobodno uđite u poruku, pročitajte je i isključite aplikaciju. Imajte na umu da nije dovoljno izaći iz Messengera jer tako aplikaciju samo stavljate u pozadinu, a potom, čim se ponovno spojite na mrežu, rad se nastavlja i kod vašeg se pošiljatelja pojavljuje “seen”.

Google nudi određene dodatke za blokiranje opcije “seen”. Jedan od njih zove se jednostavno “Unseen”. Nakon preuzimanja dodatka, potrebno ga je aktivirati i više se nećete morati brinuti hoće li vam netko zamjeriti ako slučajno ili namjerno pročitate poruku, na koju ne možete ili ne želite odmah odgovoriti.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr