Ljubav ne stari

Jeste li već provjerili svoju staru ljubav na Facebooku? Niste sami

Izgleda li danas isto onako slatko vaša bivša srednjoškolska ljubav?

Trebate više dokaza da je Facebook mjesto i za starije generacije? Nedavna anketa u Britaniji utvrdila je da jedan od šest Britanaca u dobi iznad 50 godina starosti, koristi Facebook za provjeravanje starih ljubavi, piše Daily Mail.

Sigurno je da je mogućnost povezivanja sa starim prijateljima jedna od najboljih karakteristika Facebooka. Mnogi stari srednjoškolski parovi otkrili su jedno drugo na ovoj društvenoj mreži.

Neki parovi, kao što je ovaj par u Velikoj Britaniji, čak su rasplamsali svoju romansu preko Facebooka nakon punih 27 godina.

Zanimljivi trendovi

No, istraživanje na uzorku od 3000 osoba koje je provela stranica Silversurfers.com, pokazalo je neke zanimljive trendove.

Utvrđeno je da je 16 posto osoba starijih od 50 godina objavilo selfije na Facebooku kako bi svojim starim partnerima pokazali koliko dobro i danas izgledaju.

Štoviše, budući trendovi su također pozitivni. Čak 47 posto starijih od 50 godina vjeruje da će provoditi više vremena na ovoj stranici kad budu još stariji.

Ljudi iznad 50 godina sve više postaju svjesni da kako stare, postaju manje fizički pokretni, pa će im stranice za društveno umrežavanje vjerojatno odigrati ključnu ulogu u pomaganju da ostanu u kontaktu s prijateljima i obitelji.

 

huffingtonpost.com/Tehnoklik.hr

Povratak na Net.hr