A MI GUBILI SATE

IGRALI STE GTA? ONDA SLUTITE KOLIKI JE OVO PODVIG: Svih sto razina prošao za samo pola sata. Ali – nije u pitanju jednostavan bug u igri

Koliko je gamer napravio podvig pokazuje i to da je dosadašnji rekord bio gotovo četiri sata

GTA: San Andreas je izašao 2004. no upravo zahvaljujući gamerima koji se trude videoigre prijeći u što kraćem roku, i dalje je prilično igrana.  A jedan tih igrača, speedrunner Powdinet je na PC verziji uspio preskočiti većinu igre te doći na sam kraj. I ne , nije u pitanju jednostavan bug u igri.

Objavio detaljan ‘recept’

Gamer je objavio detaljan opis u više od 40 koraka koje je potrebno napraviti. Ukratko, ako se slijede, igrač se može prebaciti na koju god misiju u igri želi.  Gameri su ovakav način prelaska igre tražili su tri godine. Prije nekoliko mjeseci otkrili su trik uz koji bi to bilo moguće, ali potrajalo je dok su ga usavršili.

Sada se nadaju da će i drugi speedrunneri koristiti isti trik te pokušati oboriti novi rekord.  Koliko je  trik brz pokazuje i to da je dosadašnji rekord bio gotovo četiri sata (točnije 3:52 ), a Powdinet je prešao igricu za samo 25 minuta i 52 sekunde.

 

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr