JOŠ JEDNA KAMERA

TWITTER IMA NOVI PLAN: Vine će ipak preživjeti, ali kao samostalna aplikacija

Iako je Twitter prije više od mjesec dana objavio da će društvena mreža Vine biti ugašena, sada su izašli u javnost s novim planom. Vine će nastaviti funkcionirati, ali ne u dosadašnjoj verziji.

Plan je da u budućnosti, umjesto dosadašnje Vine aplikacije bude pokrenuta kao samostalna kamera. Iz Twittera najavljuju da će postojeća Vine platforma u siječnju postati Vine Camera, piše CNN.

‘ŠEST SEKUNDI JE VIŠE NEGO DOVOLJNO’: PornHub želi kupiti Vine dok Giphy nudi spas svih snimki

Dakle, iako neće biti Vine društvene mreže korisnici će i dalje moći snimati karakteristične videe koje su do sada mogli snimati na Vineu.

“S ovom aplikacijom moći ćete snimati video od šest sekundi i onda ih direktno postavljati na Twitter ili sačuvati na telefonu”, priopćili su iz Twittera.

Video:VINE ODLAZI U POVIJEST, OVO JE 10 NAJGLEDANIJIH KRATKIH VIDEA: Od reakcije na teroristički napad do čistog urnebesa

Vine je najavio da će pomoći korisnicima da preko obavijesti konvertiraju pratitelje u Twitter pratitelje. Također, korisnicima nude da preuzmu sve snimke koje su ranije objavili i preporučuju im da prate iste profile na Twitteru.

Povratak na Net.hr