Stiže prvi Cro Moto Custom Show

Ovaj vikend, od petka 18. svibnja do nedjelje 20. lipnja u Arena Centru održat će se prvi “CRO MOTO CUSTOM SHOW“ pod pokroviteljstvom Harley Davidson Hrvatska.

Najbolji domaći prerađeni motori biti će izloženi u prostorijama shoping centra Arene, uz mnoštvo dodatnih događaja. Očekuje se da će biti izloženo oko 40-tak najboljih domaćih prerađenih motora.

Uz demonstraciju tatoo tehnike i airbrusha, posjetitelji će uživati i u modnoj reviji u subotu u 18 sati. Lijepe manekenke i prilagođeni (kilažom i izgledom) manekeni nositi će odjeću marke Harley Davidson. Modele na modnoj reviji će predstaviti stilist Neven Ciganović, a pod njegovim vodstvom modnom pistom će prošetati A, B i C. Svakodnevno će se djeca i odrasli moći fotografirati na motorima koji će za tu svrhu biti pripremljeni, a fotografiju odmah i isprintati putem HP-ovih laserskih printera i ponijeti je kao uspomenu.

Također, posjetitelji će imati u nedjelju priliku vidjeti i „stunt show“ – akrobacije na motoru te sudjelovati u nagradnoj igri za izbor „ljepotice i zvijeri“ odnosno najatraktivnijeg motora u dvije kategorije.

Slušateljice i slušatelji radija TOTALNI FM koji će sudjelovati u nagradnoj igri dobiti će priliku u petak i subotu osjetiti užitak vožnje na Harley Davidsonom.

U subotu navečer u klubu Posh će se održati i after party od 23h nadalje, gdje će svi fanovi motora moći, osim dobre zabave, uživati i u atraktivnom body-paintu.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr